Limitless sh.p.k

Limitless sh.p.k të shkurton kohë dhe të fton menjëherë të jesh pjesë e skuadrës sonë speciale! Ofrojme vende te lira pune per konsulente telefonike ne gjuhen "Italiane, Gjermane dhe Spanjolle". 1- Trajnim te paguar. 2- Pagesa shume te mira. 3- Bonuse reale dhe mundesi rritje profesionale.

Vendndodhja

Durrës, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Operator
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Pak eksperience (0 - 2 vite)
Kërkohet foto
Po
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
09-03-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Kerkohen Operator/e ne Gjuhet Italisht, Gjermanisht, Spanjisht.

Detyrat

  • Kandidati duhet te kete rrjedhshemri ne komunikim me Klientet ne Gjuhet; Italisht, Gjermanisht, Spanjisht.
  • Kandidati duhet te kete njohuri te mira kompjuterike. 

Kualifikimet

  • Kandidati duhet te kete perfunduar Nivelin e Mesem Arsimor (Shkolla e larte perben avantazh). 
  • Rjedhshmeria ne komunikim te gjuheve: Italisht, Gjermanisht, Spanjisht.
  • Eksperience te meparshme ne fushen e sherbimit te Klientit. 
  • Aftesi komunikimi dhe motivimi per te punuar ne Ekip. 

Shënime

Kandidate mund te na kontaktojne nepermjet emailit duke derguar CV: [email protected]  

ose te na kontaktojne ne nr tone te tel: 0697744202

Adresa e Kompanise Limitless Shpk ndodhet ne Rr. "Komuna Parisit" Kompleksi Kika 2 kati 2 (prane Eco marke).


Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë