BARONESHA

Baronesha (Lengo Group) si Supermaketi me produktet risi europiane dhe boterore ne Shqiperi, objektivi i Baronesha eshte te orientoje klientet dhe ndjekesit e tyre ne nje jetese te shendetshme dhe cilesore! Receta, artikuj, trendet e fundit neper bote te produkteve qe vijne per here te pare ne Shqiperi dhe qe i gjeni vetem te Baronesha. Behu pjese e familjes Premium, ndihu ndryshe!

Qellimi:
Import - Export të pro...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxhim
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
60000 ALL
Data e përfundimit
07-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Menaxher per supermarket

Detyrat

1. Plotëson kërkesat operacionale te dyqanit ben planifikimin dhe caktimin punonjësve; sipas rezultateve te punës
2. Kujdeset per stafin me rekrutimin, përzgjedhjen, orientimin dhe trajnimin e punonjësve
3. Ndjek rezultatet e punes te stafit ne dyqan duke i trajnuar, këshilluar, dhe disiplinuar punonjësit; planifikon, monitoron, vlerëson rezultatet e punës
4. Menaxhon dhe motivon stafin e dyqanit qe te rrise shitjet ditore dhe te maksimizoje efikasitetin ne pune
5. Identifikon kërkesat aktuale dhe të ardhshme të konsumatorëve duke krijuar marrëdhënie me klientët potencial dhe aktual
6. Menaxhon dhe kontrollon stokun bashke me shefin e salles.
7. Perpilon raporte statistikore periodike per te analizuar nivelin e shitjeve sipas tendencave, preferencave, grupmoshave, etj., ne menyre qe te lehtesoje planifikimin, te parashikoje volumin e shitjeve ne te ardhmen dhe te maksimizoje perfitimet nga dyqani
8. Ndjek me rigorozitet zbatimin e orarit te punes dhe te disiplines ne pune nga stafi
9. Gjen dhe sugjeron forma praktike dhe krijuese per promocionin e dyqanit/mallit duke bashkepunuar ngushte me Departamentin e Marketingut
10. Sugjeron/propozon tek eproret ide dhe iniciativa per permiresimin e biznesit.

Kualifikimet

  • Diplomë Universitare preferohet ne Menaxhim ose Finance 
  • 2-3 vite përvojë pune ne nje pozicion te ngjashem ne te njejtin profil pune
  • Komunikues i fortë dhe aftësi ndërpersonale
  • Aftesi te shkëlqyera ne zgjidhjen e problemeve
  • Personi energjik dhe dinamik
  • I besueshem dhe vendimmarres
  • I afte te menaxhoj punen dhe kohen ne flukse
  • Njohuri të mira të paketës Microsoft (Word, Excel)
  • Preferohet gjinia femerore mosha mbi 35 vjec

Shënime

Te interesuarit te dergojne cv ne adresen [email protected]

Do te merren parasysh vetem Cv-te qe plotesojne te gjitha kualifikimet.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë