KMY

Kombinat i Mishit yzberisht ushtron aktivitetin e vet ne perpunimin e mishit, fabrike sallami dhe proshute, fabrike perpunim te mishit, frigorifer, magazinim etj. Ferma per blegtori, rritja e pules, rritja e derrit, rritja e viçit, qender grumbullimi per bageti. Ferma bujqesore per prodhim bujqesore, fruta-perime etj. Shitje me shumice e pakice, magazine, dyqane, supermarkete, bar-kafe, fast-food, restorante etj. Import-eksport te...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxhim shitjeve
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
04-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Inspektor shitjesh per rrethet

Detyrat

1. Organizon dhe ndjek mbarevajtjen e punës me agjentët e shitjeve neper rrethe
2. Gjetja e klienteve te rinj, lidhja e kontratave, ndjekja e marëdhënieve me ta
3. Identifikon dhe zgjidh shqetësimet/problemet e mundshme të klientëve
4. Harton planin promovues per produkte te caktuara per klient te ndryshem ose per komplet tregun
5. Kryen kërkime dhe analizon konkurrencën dhe kryen studime në lidhje me çmimet e produkteve konkurruese ne treg.

Kualifikimet

1. Diplomë e arsimit të lartë në fushën, preferohet ne fushen e ekonomisë dhe biznesit.
2. Dy ose më shumë vite eksperiencë pune në fushën e shitjeve me pakice/shumice.
3. Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe të dijë të bëhet pjesë e grupit dhe të punojë në grup.
4. Njohje të mira në Marketing dhe të parimeve dhe teknikave të reklamimeve, duke përfshirë sektorin e marketingut, rritjen e ofertës së produkteve, përfitimet nga shitjet.
5. Njohuri të mira kompjuterike, MS Office.
6. Aftësi për të bindur dhe për të ndikuar tek të tjerët.

Shënime

Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion, ju lutem dërgoni cv-në tuaj me foto ne adresën: [email protected] & [email protected]
Ju lutem shënoni tek subjekti pozicionin per te cilin po aplikoni. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen per interviste.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë