Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
ikubINFO shpk

ikubINFO is the largest software engineering company in Albania. Equipped with 25+ years of business experience of founders and key senior managers, we provide software engineering services in Albania and internationally, by bringing together top professionals, best practices and a smart selection of modern technologies. The team of 100+ certified developers in modern technologies is our key to success. While solidifying our positi...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rr.Abdyl Frasheri, EGT Tower, K.II, Tirane Albania
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel:
 • Mobile:

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 10-02-2021 edhe 26 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxher i Burimeve Njerezore
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
10-02-2021
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

ikubINFO shpk,me nje staf prej 100+ zhvilluesish te pajisur me njohuri te larta dhe eksperience te gjere ne fusha te ndryshme, qendron si kompania lider ne Shqiperi ne fushen e Inxhinierise Softwerike. ikubINFO vazhdon aktivitetin e saj duke u bazuar ne misionin, vizionin dhe vlerat e kompanise per te forcuar pozitat e saj si lider ne Shqiperi, por edhe per te zgjeruar aktivitetin e saj jashte Shqiperise. ikubINFO shpk eshte ne kerkim te kandidateve te apasionuar dhe te motivuar per tu bashkuar me ekipin tone ne pozicionin: Menaxhere e Burimeve Njerezore

Detyrat

 • Menaxhon procesin administrativ dhe ligjor te punesimit te punonjesve.
 • Njeh ne menyre te thelluar kontraten individuale te punes dhe informon drejtuesit ose palet e interesuara per te.
 • Organizon procedurat e trajnimit per punonjesit ekzistues dhe te rinj.
 • Miremban sistemin e pagave; ben planifikimin, organizon dhe ndjek procedurat e vleresimit te performances se punonjesve.
 • Menaxhon sistemin e vleresimit te performancave te stafit dhe ndjek realizimin e planeve te zhvillimit te punonjesve.
 • Siguron planifikimin, monitorimin dhe vleresimin e rezultateve te punes te punonjesve nga ana e menaxhereve.
 • Miremban sistemin e perfitime/bonuseve e punonjesve dhe informon punonjesit per bonuset e fituara nga vleresimi i punes se tyre.
 • Kujdeset per mirembajtjen e kontratave te punes, azhornimi i tyre me anekset perkatese mbi ndryshime ne pagese, ndryshime postesh pune apo ndryshime te legjislacionit ne fuqi.
 • Miremban te dhenat historike te burimeve njerezore.
 • Miremban dosjet e punonjesve aktual dhe atyre te larguar; mban shenime per cdo zhvillim profesional te punonjesve dhe komunikimet te veçanta me ta;
 • Update-imi me dokumente te ndryshem.
 • Menaxhon procesin e largimeve nga puna; kujdeset per zbatimin me korrektesi te legjislacionit shqiptar per cdo rast zgjidhjeje kontrate.
 • Pergatit dhe perditeson politika dhe procedura te burimeve njerezore.

Kualifikimet

 • Diplome Bachelor ose Master ne Administrim Biznesi, Juridik ose te ngjashme.
 • 3+ vite experience si Menaxhere e Burimeve Njerezore.
 • Aftesi shume te forta nderpersonale.
 • Aftesi per te punuar ne ekip.
 • Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze.
 • Njohuri te mira te Kodit te Punes.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Per te aplikuar, ju lutem dergoni CV-ne dhe dokumentat e tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e-mail-it: [email protected] deri ne date 17 Janar 2021.

Te dhenat qe do te paraqitni nepermjet aplikimit tuaj do te ruhen dhe perpunohen vetem per qellime rekrutimi, ne mbeshtetje te legjislacionit ne fuqi per mbrojtjen e te dhenave personale. Me konkretisht sipas percaktimeve te Kushtetutes se Republikes se Shqiperise, Ligjit ne fuqi (Nr. 9887 date 10.03.2008) "Per Mbrojtjen e te Dhenave Personale" dhe akteve nenligjore per zbatim.


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".