Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comKodi Punës: 72792

Menaxher Rajonal

Tirane, Shqipëri 23-12-2022 edhe 19 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni: Tipi i punës: Eksperiencë: Kërkohet foto: Letër interesi:

Menaxher Shitjesh

Kohe e plote

Mesatare 3 - 10 vite)

Po

Jo

Rroga mujore: Data e përfundimit: Data e fillimit të punës: Numri i kandidatëve:  

---

23-12-2022

01-12-2022

1


Përshkrimi

Eurolab Internacional Grup, aktivitetin e saj tregtar e ka filluar në vitin 1995, si një ndër kompanitë e para të importit dhe distribucionit në Shqipëri. Si rezultat i përpjekjeve që filluan me modesti 25 vjet më parë, por që u fuqizuan ndër vite, sot EUROLAB përfaqëson një standard të avancuar biznesi dhe është një ndër shoqëritë lider në fushën e importit dhe distribucionit në Shqipëri, me zgjerim të shpejtë në rajon. Portofoli i EUROLAB sot, numëron mbi 1,000 marka premium ndërkombëtare.
Thelbi i biznesit është Importi, Distribucioni/Shitja dhe aktivitetet e marketingut me fokus në kanalet e Tregtisë On Trade/Off-Trade si dhe ato moderne: Key-Account dhe E-commerce.

EUROLAB INTERNACIONAL GRUP shpk, një ndër shoqërite lider në fushën e importit dhe distribucionit në Shqipëri për shkak të zgjerimit të aktivitetit, shpall vakant pozicionin:

“Menaxher  Rajonal Shitjesh"


Detyrat

 • Menaxhimi i nje zone të caktuar dhe i nje numri agjentesh Pre-Seller që do të ketë në varësi.
 • Shtrirja në të gjithë klientët e mundshëm, duke mbuluar portofolin/produktet sipas kanalit/segmentit, gjen mundësi shumë të mira per vendndodhjen e portofolit të EIG në pikë shitje dhe bllokimi i hapësirave të konkurentit.
 • Merr pergjegjësi për situatën aktuale të tregut/territorit dhe të biznesit.
 • Ndan planet/targetet javore ose mujore tek stafi që ka në varësi në bazë të potencialit të klientëve për secilën zone.
 • Menaxhon kohën dhe rutin ditor, si ne terma ditore ashtu edhe menaxhimin e punonjësve te tij/saj gjatë mbledhjeve/takimeve dhe bashkëveprimeve të ndryshme. Percakton një rut efiçent. Planifikon kohën pa interferuar në kohën e të tjerëve.
 • Përcakton një rut efikas me frekuence dhe nje sens llogjik. Ruti duhet të krijohet në nje menyrë llogjike të drejtë. (Kur të krijohet ruti duhet të merren parasysh koha dhe kostot e udhetimit nga pika ne pike) Shitjet në klientët e medhenj, zgjerimi i tregut dhe rritja e nivelit të shitjeve sipas objektivave.
 • Vendos objektiva SMART dhe delegon në mënyre efektive detyra tek punonjësit. Mbyll ndjekjen e planeve korrektive në kohë që të kthehen në vlerë të shtuar; i jep fuqi stafit duke perdorur metoden e pyetjeve ne vend qe të "tregosh" Inkurajon krijimtarinë  dhe përdorimin e menyrave të reja të zgjidhjes se problemeve dhe adresimit te oportuniteteve.
 • Ndjek proçesin ditor te punës së agjentit. Orienton dhe motivon stafin ne varesi drejt objektivave te percaktuar.
 • Planifikimi dhe koordinimi i shitjeve sipas strategjisë së kompanisë.
 • Propozon dhe ndjek programe/projekte/kontrata deri në përfundimin e proçesit, të aplikuara tek klientët.
 • Bashkëpunimi me Departamentin e Marketingut për implementimin e strategjive të duhura për arritjen e objektivave.
 • Zhvillimi dhe ruajtja e marrëdhenieve me klientët.
 • Rekrutimi dhe rritja e vazhdueshme e numrit të klientëve.
 • Orientimi, këshillim, monitorim, motivim dhe vleresim i performancës së agjenteve që jane në varësinë e tij.
 • Pergatitja e raporteve periodike , sipas kerkesave nga eprori i drejtperdrejte.
 • Informimi në mënyrë të vazhdueshme mbi zhvillimet dhe ecuritë e tregut vendas.
 • Çdo detyrë tjetër në lidhje me funksionet e tij e caktuar nga eproret e drejteperdrejte.
 • Zbatimi i Rregulloreve të Brendshme të Shoqerisë dhe legjislacionin ne fuqi.

 


Kualifikimet

 • Arsim i larte, preferohet drejtimi ekonomik.
 • Përvojë në shitje mbi 5 vjet, në pozicione të ngjashme mbi 3 vjet, avantazh ekperience në FMCG.
 • Përdorues shumë i mirë i Paketes Microsoft Office.
 • Njohuri te spikatura te procesit dhe dinamikave te shitjes.
 • Aftesi shume te mira komunikimi dhe motivimi.
 • Njohuri te mira te gjuhes angleze.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar ose apliko nga duapune.com.

Personat e interesuar, mund të dërgojnë Cv në adresën [email protected] brenda datës 30/12/2022
Në subjekt të e-mailit të vendoset pozicioni i punës për të cilin aplikohet.
Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret do të kontaktohen nga kompania.

Shënime
Të dhënat tuaja do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi, në mbështetje të legjislacionit në fuqi për mbrojten e të dhënave personale Ligjit (Nr. 9887 datë 10.03.2008) Për mbrojtjen e të dhënave Personal


Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Eurolab Internacional Grup

EUROLAB është themeluar si nje kompani tregtare private e organizuar si Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar (shpk). Aktivitetin e saj tregtar e ka filluar në vitin 1995,  si një ndër kompanitë e para të importit dhe distribucionit në Shqipëri. Si rezultat i përpjekjeve që filluan me modesti 25 vjet më parë, por që u fuqizuan ndër vite, sot EUROLAB përfaqëson një standard të avancuar biznesi dhe është një ndër shoqëritë lider në fushën e importit dhe distribucionit në Shqipëri, me zgjerim të shpejtë në rajon.

Portofoli i EUROLAB sot, numëron mbi 1,000 marka premium ndërkombëtare. 

Thelbi i biznesit është Importi, Distribucioni, Shitja me fokus në kanalet e Tregtisë On/Off si dhe ato moderne: KA and E-commerce.

 


INFORMACIONE KONTAKTI