Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comTirane, Shqipëri 12-10-2021 edhe 20 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxher Projektesh
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
12-10-2021
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

"I.S.D.C" Dega në Shqipëri e kompanisë prestigjoze I.S.D.C Ltd me qendër në Zvicër ushtron aktivitetin e saj edhe në Shqipëri që prej 2009 me bazë prodhimin dhe shitjen e lëndës së parë me cilësinë më të lartë të materialeve të ndërtimit dhe infrastrukturës, import- eksportin dhe ndërtimin. I.S.D.C kërkon një Menaxher Projekti.

Detyrat

• Eshtë përgjegjës për percaktimin e qartë të afateve për çdo detyrë/koordinim të ndërmarrë dhe çdo detyrë të caktuar nga ky i fundit dhe ndjekjen për finalizimin e tyre sipas afateve të percaktuara
• Eshtë përgjegjës për sigurimin dhe plotesimin e të githë dokumentacionit Tekniko – Ligjor, Ekonomik sipas fazave të projektit në bashkëpumin me Departametet perkatese (Teknik, Ligjor, Ekonomik) dhe sigurohet që dokumentacioni i projektit të jetë i plote dhe aktual.
• Eshtë përgjegjës për menaxhimin e buxhetit të projektit.
• Eshtë përgjegjës për menaxhimin e devijimeve në projekt.
• Eshtë përgjegjes për menaxhimin e grafikut të punimeve dhe ndjekjen e ecurine e tij në koordinim me Departamentin Teknik të Grupit
• Eshtë përgjegjës për menaxhimin e strukturës tekniko- administrative të Projektit
• Koordinon përgatitjen e pjesës teknike të kontratave të sipërmarrjes duke përfshire standartet e ndërtimit, specifikimet, planet e projektit në bashkepunim me Departamentin Teknik dhe Juridik të Grupit. Koordinon përcaktimin e shtojcave të kontratës
• Kryen monitorimin e vazhdueshëm të kontratave (procedurial dhe faktik)
• Kryen aprovimin e penaliteteve për kontratat.
• Eshtë përgjegjës për përgatitjen e raporteve periodike në lidhje me ecurinë e projektit.
• Eshtë përgjegjës për plotësimin dhe dokumentimin e të gjitha fazave të projektit dhe arshivimin e tyre. Përgatit plane aftat- shkurtra ne varësi të progresit të projektit.
• Eshtë përgjegjës për kërkesat dhe/ose objektivat e projektit dhe dokumentimin e tyre për cdo fazë.
• Eshtë përgjegjës për koordinimin me të gjithë Institucionet, Partneret, Pale të tjera të përfshira dhe në bashkërendim me Departamentet përkatese për ndjekjen e të gjithë problematikave deri në zgjidhjen e tyre, brenda afateve të percaktuara.

Kualifikimet

• Të ketë mbaruar Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit.
• Të ketë trajnime specifike në ketë fushe.
• Të ketë pervojat e përgjithshme në ketë fushë.
• Të ketë eksperienca për ketë pozicion.
• Prioritet eksperiencat jashtë shtetit.
•Të ketë aftesi manaxheriale dhe aftësi për të punuar në grup.
•Të zoterojë gjuhën Angleze.
• Përbën avantazh zotërimi i gjuhës Gjermane.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Do të njoftohen për intervistë vetëm aplikantët e përzgjedhur.
Te gjithe kantidatët e interesuar duhet të aplikojnë me CV -në e detajuar në adresën: [email protected]

Suksese!


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


ISDC

I.S.D.C – “International Service & Development Corporation” është një kompani me eksperince shumë vjecare ne Europe e cila vepron në fushën e ndërtimit.

Objekti i kompanise eshte te huajzoje ose te mbledhe para nepermjet kredive afatgjata apo afatshkurtra, obligacioneve, te shese, te hipotekoje, te jap me koncension, menaxhoje, ndertoje, zhvilloje etj.

Dëshira e kompaisë për tu shtrirë akoma dhe më tej bëri që...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Re. Rruga e Durresit, ish Uzina Tirana.
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile: +355696029920

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë