Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comTirane, Shqipëri 05-10-2021 edhe 13 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxher Logjistike
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
05-10-2021
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, eshte nje nga grupet investuese me te rendesishme dhe me te suksesshme ne rajonin e Ballkanit Perendimor.Gjeografikisht, Grupi BALFIN eshte i pranishem ne Austri, Shqiperi, Kosove, Bosnje dhe Hercegovine, Maqedoni Veriore, Mali i Zi dhe Holande, me afersisht 6'000 punonjes ne total. Aktivitetet e Grupit BALFIN perfshijne zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive te patundshme, shitjet me pakice, industrine minerare, sistemin bankar, turizmin, energjine, logjistiken, etj.Grupi BALFIN po rritet ne menyre te qendrueshme dhe kontribuon ne permiresimin e jeteses se komuniteteve permes zhvillimit ekonomik, prezantimit te ideve te reja, punesimit dhe investimeve sociale. Kid Zone shpk eshte pjese e Balfin Group i specializuar ne shitje me pakice ku tregton ne ambientet e tij artikuj te ndryshem per femije si lodra, dhurata, libra, kancelari, veshje dhe aksesore te shumellojshem per shtepine tuaj.
Pozicioni i punes: Menaxher Logjistike
Departamenti: Logjistike
Vendndodhja: Tirane

Permbledhje: Menaxheri i Logjistikes vepron si nderlidhes midis shume paleve, duke perfshire furnitoret e produkteve, furnitoret e pajisjeve te tjera, konsumatoret dhe kanalet e shitjeve me shumice dhe pakice. Eshte thelbesore qe Menaxheri i Logjistikes te jete i mireinformuar dhe te jap pergjigje strategjike influencave te jashtme, sic jane legjislacioni, kostot e karburantit, kursi rrugor i vendit dhe ceshtje te tjera qe kane te bejne me transportimin.

Detyrat

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Monitoron cilesine, sasine, koston dhe rendimentin e levizjes dhe ruajtjes se mallit;
 • Koordinon dhe kontrollon ciklin e porosive dhe sistemet e informacionit;
 • Analizon te dhenat per te monitoruar performance dhe planifikon permiresimet;
 • Cakton dhe menaxhon stafin sipas nevojave te ndryshme;
 • Zhvillon biznesin duke permiresuar kontratat qe kane te bejne me te dhe probleme te logjistikes si dhe jep zgjidhje te reja;
 • Implementon procedura per ruajtjen e shendetit dhe sigurine e punonjesve dhe kryen kontrolle sistematike;
 • Menaxhon ceshtjet e trajnimit te stafit; Vendosja e objektivave sfiduese per departamentin;
 • Mbikeqyr te gjitha veprimet e distribucionit duke perfshire mirembajtjen e parkut te automjeteve, menaxhimin e shofereve dhe koordinimin e itinerareve;
 • Percakton dergesat duke perdorur menyrat me te mira per sa i perket kostove, besueshmerise, shpejtesise se transportimit dhe sigurise;
 • Menaxhon perfundimin e proceseve te porosive nga marrja e mallit deri tek dergesa tek klientet dhe dyqanet;
 • Siguron perdorimin e efektshem dhe venien ne perparesi te punes dhe rezervave te magazines;
 • Drejton dhe mbikeqyr shpenzimet e transportimit dhe te magazinimit;
 • Siguron vleren e prones dhe aseteve te kompanise duke operuar ne linjen e Logjistikes.

Kualifikimet

Funksione te tjera te pozicionit:

 • Merr pjese ne cdo lloj program trainues.
 • Siguron te gjitha raportet e kerkuara.
 • Merr pjese ne mbledhje te ndryshme te kompanise.

Kerkesat:

 • Te pakten 2 vjet experience pune si Menaxher Logjistike;
 • Aftesi te shkelqyera komunikuese verbale dhe ne shkrim;
 • Diplome universiteti (Preferohet Master ne Administrim Biznesi);
 • Aftesi te shkelqyera per te punuar ne grup dhe fleksibilitet ne marredheniet me njerezit;
 • Aftesi per te percjelle mesazhe dhe detyra me thjeshtesi dhe perpikeri;
 • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze;
 • Njohuri shume te mira kompjuterike.

Aftesi te tjera:

 • Aftesi te shkelqyera komunikuese.
 • Metodik dhe i organizuar.
 • Ndershmeri dhe integritet.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Menyra e aplikimit*:
Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre me e-mail, para dates 05.10.2021, ne adresen tone elektronike [email protected]
*Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqiperise per "Mbrojtjen e te Dhenave Personale". SHENIM: Ky pershkrim i punes nuk eshte gjitheperfshires. Punonjesit mund te kryejne te tjera detyra ne lidhje me kete pozicion per sa kohe ato plotesojne nevojat e organizates


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


Kid Zone

JUMBO eshte nje nga dyqanet me te suksesshme te shitjes me pakice ne Tirane te pozicionuara ne 2 qendrat tregtare TEG dhe QTU. Keta dyqan...

INFORMACIONE KONTAKTI

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë