ep & partners consultancy shpk

ep & partners consultancy është një bashkëpunim Shqipëtar dhe Hollandez, i cili sjell praktikat më të mira Hollandeze në trajtimin e burimeve njerëzore, trajnimeve dhe të menaxhimit financiar, praktika të provuara më parë si më të sukseshmet nga kompanitë më të mëdha në botë, të cilat operojnë në shumë tregje.

Këto praktika kanë rezultuar shumë të suksesshme në vendet në zhvillim, sidomos në Rusi dhe ish Republ...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Marketing
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Pak eksperience (0 - 2 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
17-02-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

EPPC Albania, on behalf of its client is currently recruiting a Brand & Marketing Specialist.

Detyrat

•Grow strong engagement of the brand through effective content marketing and implementation of strategic content marketing activations, integrating with the overall Marketing plan;
•Ensure brand consistency.
•Analyze and support both category and cluster marketing plans to align with brand strategy and achieve annual operating plan goals.
•Develop and execute brand management plans.
•Ensure brand communication for areas of responsibility are consistent with the company and brand positioning.

Kualifikimet

•Bachelor’s Degree in a relevant field (business, marketing, communications)
•Minimum 2 years’ experience in brand marketing
•Strong knowledge of English and Italian language
•Driving License: Category B

Facts & Figures:

Pozition: Brand & Marketing Specialist;
Location:Tirana;
Contract: According to the labour code;
Deadline:17.02.2018

Shënime

To apply for this opportunity, please send your CV and supporting document, mentioning the position that you are applying for, to: [email protected]

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë