Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comTirane, Shqipëri 10-11-2021 edhe 15 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxher Shitjesh
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
10-11-2021
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Shoqeria Metani DDD pjese e Metani Group, me pervoje 27 vjecare Fushen e Dezinfektimit,Dezinsektimit, Deratizimit dhe pastrimit shpall pozicionin vakant per Manaxher Shitje.  

Detyrat

 • Përshkrimi i Punës Të përfaqësojë kompaninë në një mënyrë profesionale dhe pozitive në cdo moment;
 • Të menaxhojë procesin e shitjes dhe të arrijë objektivat e vendosur në raport me klientët ekzistues;
 • Të menaxhojë procesin e shitjes dhe të arrijë objektivat e vendosur në raport me klientët të rinj potencial;
 • Të punojë aktivisht me stafin e brendshëm, me personat kyç në kontakte dhe tek klientët si dhe me palë të treta për të arritur objektivat e kompanisë si dhe realizuar objektivat;
 • Të identifikojë problematikat ose fushat e mundshme për përmiresim në kompani sipas feedback-ut të marrë si dhe të propozojë dhe zbatojë zgjidhje të mundshme.
 • Të jetë thellësisht i informuar dhe përditesuar me zgjidhjet, produktet, funksionalitet dhe veçoritë e portofolit të kompanisë;
 • Të jetë thellësisht i informuar dhe përditësuar me strukturen e tregut, industritë/sektoret, bazën e klientëve si dhe potencialin për zhvillim;
 • Të identifikojë dhe zhvillojë mundësi rritje për kompaninë tek klientet ekzistues.
 • Të identifikojë dhe zhvillojë mundësi rritje për kompaninë tek klientët potencial.
 • Të japë kontribut proaktiv dhe të vazhduëshëm në zhvillimin dhe përmirësimin e përformances së Departamentit të Shitjes.
 • T'i përmbahet një etike profesionale dhe biznesi gjatë gjithë veprimtarisë së tij dhe të mos cënojë në asnje moment misionin, modelin e biznesit dhe praktikat e kompanisë.

PËRGJEGJËSITË DIREKTE:

 • Të mbajë dhe zhvillojë marrëdheniet me klientet ekzistues duke identifikuar, krijuar dhe zhvilluar kontaktet dhe marrëdheniet me personat kyc tek klientët;
 • Të njohë procesin e blerjes tek klienti (duke përfshirë kriteret e vendim marrjes dhe matricen e influences) dhe ta dokumentoj këtë informacion në sistemin CRM të kompanisë.
 • Të njohë, aplikojë dhe zhvillojë teknikat e shitjes në cdo fazë të procesit të shitjes.
 • Të kuptojë dhe përkthejë kerkesat e klientit në një zgjidhje standarde, plan të zgjidhjes, propozim dhe vlerësim kostosh duke përdorur procese standarde të definuara nga komapnia ose në bashkëveprim me Analistin e Biznesit.
 • Të jetë në gjendje së bashku me analistin e biznesit të formuloj propozime dhe zgjidhje për nevojat e përgjithshme dhe specifike të klientit ekzistues ose potencial;
 • Të formulojë propozimin financiar sipas standarteve të kompanisë dhe kërkesave specifike të përcaktuara;
 • Të njohë, aplikojë dhe përditesohet mbi strukturën e produkteve dhe çmimeve të kompanisë.
 • Të planifikojë, dokumentojë dhe ndjekë veprimtarinë e shitjes në sistemet CRM të përcaktuara nga kompania sipas standardeve dhe rregullave të përcaktuara.
 • Të realizojë objektivat e përcaktuara nga kompania në raport me targetin personal.
 • Të realizojë objektivat e përcaktuara nga kompania në raport me KPI të aktivitetit.
 • Të propozojë dhe argumentojë targetet personale për periudhat pasuese.
 • Të përditësohet, trajnohet dhe aplikojë teknikat dhe njohuritë e përfituara sipas planit tëtrajnimit të caktuar nga kompania.
 • Të mbajë përgjegjësi direkte për të gjithë ciklin e shitjes nga evidentimi i oportuniteveve deri në kryerjen e pagesës.
 • Të analizojë dhe raportojë mbi shkaqet dhe rrethanat e projekteve të humbura.

Kualifikimet

Kualifikimet e kërkuara për pozicionin:

 • Të ketë përfunduar studimet e larta, preferohet Fakulteti Ekonomik;  
 • Eksperiencë në pozicione të ngjashme mbi 3 vjet;
 • Njohuri në perdorimin e programeve financiare dhe Paketës Office;  
 • Aftësi shumë të mira komunikimi dhe menaxheriale;  
 • Kusht i Detyrueshem Gjuha Angleze. (Gjuhet e tjera perbejne Avantazh).
 • Leje Drejtimi Klasi B.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Mund te aplikoni duke derguar CV tuaj tek emaili: [email protected]


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


METANI shpk

Kompania Metani e pajisur me liçensë lëshuar nga QKL, me miratimin e Ministrisë së Shëndetësisë, është e specializuar në ofrimin e shërbimit të dezinfektimit, dezinsektimit, deratizimit të ambienteve publike dhe private në territorin e Republikes se Shqipërisë dhe Kosovës. Metani sh.p.k është pjesë e Metani Group dhe rrjetit farmaceutik Milifar, i cili ka një eksperiencë 20 vjeçare në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi në...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rruga "Xhorxhi Martini", godina numër 33, pallati i ri 9 kate, kati i pare
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel:
 • Mobile:

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë