Aluflor

Aluflor eshte nje kompani me aktivitet ne fushen e ndertimit me ekspertize ne konceptimin, projektimin, perpunimin dhe ndertimin e fasadave te jashtme te objekteve duke ofruar nje portofol te plote te te gjitha llojeve te fasadave te xhamit, fasadave te ventiluara me material natyrore, fasadave te ventiluara me pllake qeramike, fasadave te ventiluara me Alucobond, fasadave dekorative, fasadave te blinduara, fasadave inteligjente, f...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Logjistike
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Po
Letër interesi
Po
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
09-03-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Kompania Aluflor Construction Group, merret me projektimin, montimin dhe zbatimin e fasadave te Xhamit dhe te Alucobondit.
Kompania jone kerkon nje furnitor/shofer qe te plotesoje kriteret e meposhtme:

Detyrat

1. Menaxhon dhe realizon transportin e mallrave në desinacionet e duhura;
2. Transporton Punonjësit nëpër objekte, veglat e punës nga objekti në objekt, nga magazina në objekt dhe anasjelltas.
3. Është përgjegjës për mallin që mban në automjet dhe transporton;
4. Është përgjegjës për dokumetat shoqëruese dhe fatura të mallit që transporton;
5. Informon eproret e tij për çdo parregullsi apo problem të shfaqur;
6. Zgjedh rrugën që minimizon shpenzimet e kompanisë në lek dhe në kohë;
7. Mban dhe zbaton protokollin e mirëmbajtjes së Makinave.

Kualifikimet

Kriteret qe duhet te kete aplikuesi jane:

1- Korrekt, i sakte, i shkathet
2- Me parime te qarta mbi punen dhe disiplinen
3- Te kete njohuri mbi riparimet e mjeteve te transportit,dhe te veglave ne pergjithesi
4- Te karakterizohet nga ndershmeria.

Shënime

Per ata qe i plotesojne keto kritere te dergojne CV-ne e tyre duke specifikuar pozicionin e punes per te cilin aplikojne ne adresat e meposhtme;

Email: [email protected] & [email protected]

Fotografi


Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë