Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comKodi Punës: 75809

Inxhiniere Gjeodet

Tirane, Shqipëri 12-04-2023 edhe 21 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni: Tipi i punës: Eksperiencë: Kërkohet foto: Letër interesi:

Inxhinier Gjeodet

Kohe e plote

---

Jo

Jo

Rroga mujore: Data e përfundimit: Data e fillimit të punës: Numri i kandidatëve:  

---

12-04-2023

---

---


Përshkrimi

LLAZO eshte krijuar ne vitin 2002 dhe është një ndërmarrje private familjare, me aftësi të klasit të parë në shërbim të gjithë zinxhirit të nevojave të klientit në sektorin e ndërtimit. Ne operojmë sipas një modeli biznesi të integruar që përfshin gamën e plotë të shërbimeve si studim, projektim, prodhim, ndërtim, investim, operim dhe mirëmbajte, duke ofruar zgjidhje për shoqerite publike dhe private në Shqipëri.
Kompania puneson rreth 100 punonjes me nje xhiro vjetore mbi 5 mln Eur.

 • Infrastrukture publike
 • Ndertim dertesash
 • Ujesjelles/Kanalizime
 • Prodhim dhe shperndarje energjie

Selia qendrore e shoqerise ndodhet ne Lushnje dhe filial në Tiranë
Me shume info: www.llazo.al ,
Instagram: llazo_official F
acebook: LLAZO


Detyrat

 • Kryen rilevimin topografik dhe perpunimin matjeve në sisteme koordinative të ndryshme.
 • Pergatit vizatimet perkatese per matjet e realizuara;
 • Piketon dhe siguron zbatimin e objekteve sipas projekteve dhe kushteve urbanistike.
 • Ndjek punimet e ndërtimit nga afër duke dhënë kuotat dhe drejtimet e kërkuara nga projekti.
 • Bën përditësime të ndryshme dhe lidhjet me sistemet koordinative relative dhe absolute.
 • Përgatit dokumentacionet dhe vizatimet pas ndërtimit (as-built).
 • Merr ne dorezim ose instalon, miremban dhe ruan nga fillimi deri ne perfundimin e projektit pikat gjeodezike te objektit, reperat, pikat e forta, rrjetet gjeodezike etj.
 • Miremban dhe kontrollon vazhdimisht per gabime aparatet matese.
 • Kryen piketimet dhe matjet topografike te punimeve dhe ja dorezon te dokumentuara Inxhinierit te zbatimit/pergjegjesit te sektorit inxhinerik/menaxherit te projektit;
 • Kryen perpunimin e volumeve bazuar edhe ne specifikimet teknike per menyrat e matjeve te volumeve dhe ja dorezon te dokumentuara ne menyre periodike Inxhinierit te zbatimit/ pergjegjesit te sektorit inxhinerik/menaxherit te projektit;
 • Kontrollon saktesine e te dhenave te dala nga matjet.
 • Regjistron te gjitha dimensionet e hapesires ne te cilen do te ndertohet objekti.
 • Perllogarit lartesite, thellesite, pozicionet e relievit si dhe te gjitha karakteristikat e terrenit.
 • Raporton dhe pergatit dokumentacionin perkates per cdo pune te kryer;
 • Nxjerr volumet e produkteve te objektit dhe perpilon librezat e masave perkatese;
 • Krijon listen standarte te aseteve qe I nevojiten kantiereve per realizimin e detyrave gjeodezike

Kualifikimet

 • Diplome universitare ne Inxhineri Gjeodet
 • Eksperiencë pune mbi 5 vjet
 • Njohuri shumë të mira Autocad, Civil 3D dhe paketes Office
 • Te kete njohuri shumë të mira te gjuhes angleze
 • Të jetë i gatshëm të udhëtojë jashtë Tirane.
 • Leje drejtimi e klasit B
 • Aftesi shume te mira komunikimi

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar ose apliko nga duapune.com.

Çfarë ofrojmë ne

 • Pagë Bazë e krahasueshme me pozicionet me të mirat në sektorin privat dhe publik.
 • Bonus + shpërblime me arritjen e objektivave.
 • Pajisjet gjeodezike jane te kompanise.
 • Sistem pagese sipas vjetërsisë.
 • Trajnime dhe mbështetje financiare për rritjen profesionale
 • Ambjent pune shumë miqesor dhe ekip i talentuar.
 • Aktivitete social-kulturore. 

Ne do te bejme çmos qe ju te ecni perpara!
Ofrojme mundesite me te mira per te zhvilluar ambiciet dhe pasionet tuaja profesionale dhe personale.
Ofrojme nje vend pune plote mundesi per tu angazhuar ne disa nga projektet me te vecanta te ndertimit.
Ju do te jeni bashkepunetore dhe do te ndermerrni nje rol aktiv ne zbatimin e projekteve me impakte pozitive sociale.
Do te punoni dhe jetoni cdo dite ne nje ambjent pune plote energji pozitive, inkurajues dhe plot mbeshtetje per te drejtuar, mesuar dhe u zhvilluar profesionalisht.

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV-ne, diplomen dhe nje leter motivimi ne adresen e emailit [email protected] me pershkrim: Punesimi-Ing.X.Y deri me date 30/03/2023.

Vetem kanditatet e perzgjedhurdo te kontaktohen per interviste.
LLAZO garanton qe te dhenat e kandidateve do te trajohen me konfidencialitet maksimal.


Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
LLAZO

LLAZO është një ndërmarrje private familjare themeluar në vitin 2002, e cila operon në shërbim të gjithë zinxhirit ne sektorit të ndërtimit, në përmbushje te gjithe nevojave të klientit. Ne operojmë sipas një model biznesi të integruar që përfshin gamën e plotë të shërbimeve si studim, projektim, prodhim, ndertim, investimit, operim dhe mirembajte, duke ofruar zgjidhje për kompanite publike dhe private.


Objekti aktivitetit: Prodhim dhe furnizim betone, Studim/Projektim & Ndërtim, Investim dhe Zhvillim prone.


INFORMACIONE KONTAKTI