URT

URT

Vendndodhja

---

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier telekomunikacioni
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Pak eksperience (0 - 2 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
13-02-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Kompania URT, nje SYSTEM INTEGRATOR, deshiron te punesoje nje inxhinier elektronik ose nje inxhinier elektrik me njohuri te mira edhe ne fushen elektronike.

Detyrat

Perfshirje ne te gjitha fazat e punes duke nisur nga studimi, projektimi dhe deri ne implementimin e projekteve ne te cilat shoqeria eshte e angazhuar.

Kualifikimet

  • Te posedoje diplomen e Inxhinierit Elektronik ose te Inxhinierit Elektrik dhe te kete perfunduar studimet me nje mesatare te larte.
  • Ne rast se aplikanti eshte Inxhinier Elektrik duhet te kete njohuri te mira edhe ne fushen elektronike.
  • Te perdore programin AUTOCAD dhe programet e tjera te fushes ne nje nivel te mire
  • Te njohe mire skemat dhe vizatimet elektrike.
  • Te njohe shume mire gjuhen angleze.

Shënime

Ju mund te aplikoni duke derguar CV tuaj KETU
Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë