Alba Punesim

Agjencia e Punesimit "ALBA PUNESIM" është një agjenci punësimi, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh ne fushen e keshillimit dhe rekrutimit. Ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për të kontribuar në fushën e biznesit privat, dhe për t'ju përgjigjur nevojave të bizneseve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes, ne menyre që të funksionojmë si një agjenci me etikë të shëndoshë dhe të...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier telekomunikacioni
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
13-02-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Menaxhere Marketingu
ALBA PUNESIM eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj: ndermjetesimin ne tregun e punes. Ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për t'ju përgjigjur nevojave të klienteve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi.

Per nje klientin tone, nje kompani me vendodhje ne autostraden Tirane-Durres, Alba Punesim ka nisur procesin e selektimit te kandidateve per pozicionin:

Menaxhere Marketingu:

Detyrat:
· Menaxhimin e të gjithe marketingut për kompaninë dhe aktivitetet brenda departamentit të marketingut.
· Zhvillimin e strategjise se marketingut për kompaninë në përputhje me objektivat.
· Krijimi dhe publikimi i të gjitha materialeve të marketingut në përputhje me planet e marketingut.
· Përgjegjësia e përgjithshme për menaxhimin e markës dhe identitetit të korporatës.
· Monitoron dhe raporton mbi efektivitetin e komunikimit të marketingut.
· Krijimi i një gamë të gjerë të materialeve të ndryshme të marketingut.
· Duke punuar ngushtë me agjencitë e projektimit dhe ndihmon ne lancimin e produkteve te reja.
· Duke analizuar marrëdhëniet e mundshme partnere strategjike për marketingun e kompanisë.
· Koordinimi i fushatave te marketingut me aktivitetet e shitjes.
· Mbikëqyrjen e buxhetit të kompanisë marketingut.

Kërkesat:
· Diplomë Bachelor në Marketing.
· Aftësi të forta analitike dhe projektit të menaxhimit.
· Personalitetit të sigurt dhe dinamike.
· Opinion të fortë krijues.

Paga Fillestare: 80.000 leke/neto

Nese jeni te interesuar per kete pozicion, ju lutem dergoni cv-ne ne adresen: [email protected]
Ju lutem shenoni tek subjekti: Menaxhere Marketingu
Ju informojme se te dhenat tuaja personale te derguar ne agjencine tone, ruhen konform ligjit nr 9887, percaktuar nga Kuvendi I Shqiperise “Per mbrojtien e te Dhenave Personale”.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë