Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Mirëseerdhët në duapune.comTirane, Shqipëri 02-09-2022 edhe 19 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.


Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier Mekanik
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
02-09-2022
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Inxhinieri Mekanik miremban sistemet dhe pajisjet mekanike dhe hidraulike ne godine me qellim sigurimin e funksionimit te tyre, ruajtjen e cilesise dhe rritjen e eficences.

Detyrat

 • Kontrollon periodikisht dhe ndjek ecurine e punes se sistemeve mekanike & hidraulike (HVAC, hidrosanitar, MKZ, fasade, mekanizma (dyersh, dritaresh etj), ashensore, me qellim per te siguruar funksionimin normal dhe pa nderprerje te impianteve/pajisjeve/ mekanizmave;
 • Ndjek ecurine e punes se sistemit HVAC, vlereson rregjimin e temperaturave te vendosura ne objekt, dhe propozon ndryshimet perkatese qe duhet te behen ne nivelin e temperaturave te paravendosura (set-point) si edhe ne rregjimin e punes se paisjeve qendrore (çillerat, UTA, kompresore etj);

Pergatit dhe organizon te gjitha projektet e reja apo modifikimet ne sistemet nen pergjegjesi, si me poshte:

 • Azhornon dhe pergatit ne format inxhinierik (psh Autocad) planimetrite e ambienteve perkatese te sistemeve nen pergjegjesi;
 • Modifikon dhe azhornon skemat principale te sistemeve nen pergjegjesi;
 • Kryen specifikimet teknike /pergatit preventivat dhe grafikun e kryerjes se punimeve ne sistemet nen pergjegjesi;
 • Ndjek dhe organizon kryerjen e punimeve per zbatimin e projekteve te reja apo dhe modifikimeve ne sistemet nen pergjegjesi;
 • Kryen testime, kontrolle te skemave "as-built" dhe situacionet perfundimtare ne baze te projekteve;
 • Pergatit, paraqet per miratim te eprori dhe administron Planet per Kontrollet, Sherbimet dhe Mirembajtjen Teknike (PKSHMT) per sistemet nen pergjegjesi;
 • Zbaton me korrektësi rregullat e etikës dhe disiplinës në punë;
 • Organizon drejtimin e operatoreve teknik-mekanik & hidraulik ne rastet e evidentimit te problemeve te ndryshme mekanike dhe hidraulike ne sisteme dhe paisje;
 • Pergatit dhe ndjek procedurat per zbatimin e masave te sigurise ne pune te personelit teknik mekanik;
 • Teston dhe vlereson nperiodikisht, por jo me pak se nje here ne muaj, personelin e sigurise per sistemet MKZ (hidrante dhe sprinkler, bombola me gaz dhe pluhur, etj. si edhe te ashensoreve ne rast defekti dhe bllokim te personave ne kabinat e tyre.

Kualifikimet

Edukimi:

 • Inxhinier Mekanik;

Preferohet:

 • Te kete specializime/certifikata te ndryshme ne fushat e inxhinierise mekanike & hidraulike;

Gjuhe te huaja:

 • Anglisht, Italisht (nivel mesatar);

Njohuri kompjuterike:

 • Paketa MSc Office, Autocad;

Eksperienca e kerkuar:

 •   Mbi 3 vjet experience pune;
 • Preferohet ne pozicione te ngjashme.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Te gjithe te interesuarit, jane te lutur qe te dergojne CV nepermjet adreses se e-mailit: [email protected] ose te plotesojne formularin e aplikimit ne faqen zyrtare www.gener2.al ne seksionin "apliko online".  Afati i fundit i aplikimit eshte data 20 Gusht 2022, ora 17:00.

Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen.

Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr. 9887 mbi "Mbrojtjen e të dhënave personale".


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


Gener 2 sh.p.k.

Gener 2 is an award –winning company that has established itself as a most reputable and prestigious construction, project management and engineering name in Albania.

Over the past decades, Gener 2 has swiftly developed from a simple construction local based company to an ambitious multi industrial organization that offers quality work by being innovative, trustworthy and committed to excellence.

Gener 2 pride...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Aba Business Center, Rr. Papa Gjon Pali II
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel: +35544501700
 • Mobile: +35544501700

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë