Albtelecom

Kompania ALBtelecom, e krijuar në vitin 1912, menjëherë pas shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë dhe e liçencuar për ofrimin e telefonisë fikse dhe të internetit në vitin 1992 nga Enti Rregullator i Telekomunikacionit (ERT), vazhdon të jetë pjesë e pandashme dhe zgjedhja e parë e komunikimit të shqiptarëve. Eagle Mobile, një markë brenda kompanisë ALBtelecom .Eagle Mobile brenda kompanisë ALBtelecom, u vjen në ndihmë konsumatorë...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier elektronik
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
10-02-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Handel all subscriber provisioning ADSL, PSTN, VDSL, FIXGSM, IPTV, SQL Server.

Detyrat

  • Using all the tools for subscriber operations like: JIRA, CRM, OTRS 
  • Interface to Sales, Customer Care and Shops 
  • Assign the tasks to respective back offices for individual subscriber operations. 
  • Cooperation and interfacing with Billing, Customer Care, Call Center, Sales sector, Network O&M etc. for main job fulfillment pre sales activities for all subscribers (FIXGSM, PSTN, ADSL, VDSL, IPTV etc.).

Kualifikimet

· Understanding of RADIUS, DNS, firewall, packet captures, VM, TCP/IP, VLAN, WLAN, VPN and WIFI protocols and technologies.
· Good knowledge of methods for delivering telecommunication services like LAN L2/L3, Ethernet SDH etc.
· Very Good knowledge of English language
· Able to work under pressure
· Able and willing to work in team
· Availability to work with shifts

Shënime

Experience:
· 1 year of experience in telecommunications industry.

Education:
· University degree in Telecommunication Engineering, Electronic Engineering or IT.

Interested candidates should apply through www.albtelecom.al

Deadline of application is February 10th, 2018

We will be glad to interview all candidates selected from the CV screening

HUMAN RESOURCES AND ADMINISTRATIVE AFFAIRS DEPARTMENT
Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë