Albtelecom

Kompania ALBtelecom, e krijuar në vitin 1912, menjëherë pas shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë dhe e liçencuar për ofrimin e telefonisë fikse dhe të internetit në vitin 1992 nga Enti Rregullator i Telekomunikacionit (ERT), vazhdon të jetë pjesë e pandashme dhe zgjedhja e parë e komunikimit të shqiptarëve. Eagle Mobile, një markë brenda kompanisë ALBtelecom .Eagle Mobile brenda kompanisë ALBtelecom, u vjen në ndihmë konsumatorë...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier elektronik
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
27-02-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Perform operation and maintenance of Telecom equipment's

Detyrat

 • Implementation of any installation of radio systems if required
 • Preventive maintenance and take necessary actions to correct issues in ALBtelecom Sites (tower elements, antennas, cables, external alarms, genset, A/C, MV/LV lines etc.)
 • Maintain safe work environment by following codes, standards and legal regulations
 • Support other units when required
 • Make tower climbing to fix radio problems and transmission in the tower
 • Document all actions taken during troubleshooting and problem solving
 • Request for new application or relocation of power meter, automate to OSHEE as required by superior
 • Go in site to make signing of process verbal and control the of fueling in the site

Kualifikimet

 • Very good command of mechanical and electrical hand tools
 • Able to work on heights
 • Good skills of the technical and operational capabilities and implementation procedures
 • Multitasking, able to work under pressure
 • Team Work,
 • Positive Attitude, Solution oriented, Effective communication skills, Self-motivated
 • Good knowledge of English
 • Good knowledge of MS Office applications

Shënime

Experience:
At least 3 years of experience in operation and maintenance activities on mobile networks

Education:
University Degree

Interested candidates should apply through www.albtelecom.al .

Deadline of application is February 10th, 2018

We will be glad to interview all candidates selected from the CV screening.

HUMAN RESOURCES AND ADMINISTRATIVE AFFAIRS DEPARTMENT

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë