Aquila Group

http://aquilagroup.al/sq/kreu/

Vendndodhja

---

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
09-03-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Aquila Group ne kuader te zgjerimit te stafit kerkon te punesoje Inxhinier Mekanik-Elektrik

Detyrat

Përgjegjësitë:

•Të planifikoje, organizoj dhe monitoroj punën e teknikëve dhe të siguroj se të gjitha punimet po kryhen sipas kërkesave;
•Të rishikoj dhe hartoj kostot e instalimeve mekanike duke pregatitur preventivin total;
•Të pregatis dhe monitoroj grafikun e zbatimit të punimeve mekanike;

Kualifikimet

Kualifikimet / Kërkesat

•Të ketë mbaruar studimet e larta në profilin Inxhinieri referuar kerkeses.
•Të ketë eksperiencë të mëparshme pune Inxhiner Mekanik / Elektrik .
•Te njohe shume mire projektet elektrike.
•Të ketë njohuri në proceset dhe materialet e ndërtimit
•Aftësi të mira koordinimi në punime mekanike.
•Aftësi kompetente në instalime dhe testime të sistemeve mekanike
•Aftësi të mira komunikimi;

Shënime

Shënime

Kandidatet e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre në adresën: [email protected]

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë