Alba Punesim

Agjencia e Punesimit "ALBA PUNESIM" është një agjenci punësimi, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh ne fushen e keshillimit dhe rekrutimit. Ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për të kontribuar në fushën e biznesit privat, dhe për t'ju përgjigjur nevojave të bizneseve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes, ne menyre që të funksionojmë si një agjenci me etikë të shëndoshë dhe të...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Informaticien
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
06-03-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

ALBA PUNESIM eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj: ndermjetesimin ne tregun e punes. Ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për t'ju përgjigjur nevojave të klienteve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi.

Per nje klientin tone, kemi nisur procesin e selektimit te kandidatëve per pozicionin:

IT Support Specialist


Detyrat:
· Identifikon dhe siguron hardware dhe software të nevojshëm për të përmbushur kërkesat e stafit.
· Instalon dhe konfiguron komponentët hardware dhe periferik.
· Instalon, konfiguron dhe mirëmban sistemin e sigurisë, rrjetin, serverin.
· Administron sistemin e emailit dhe të anti-virusit.
· Mbron të dhënat e kompanisë nga infiltrimi i jashtëm, ruajtjene sigurt të të dhënave dhe mjeteve të tjera të nevojshme.

Kërkesat:
· Diplomë e nivelit Bachelor në Informatikë / Inxhinieri Informatike / Inxhinieri Elektronike
· Përvojë pune e mëparshme në fushën e IT-së
· Njohuri te shkëlqyera të hardwareve dhe softwareve.
· Njohuri të mira të gjuhës angleze.

Nese jeni te interesuar per kete pozicion, ju lutem dergoni cv-ne tuaja ne adresen: [email protected] dhe shenoni tek subjekti: IT Support Specialist

Ju informojme se vetëm kandidatet e perzgjedhur nga cv-ja, do te kontaktohen per interviste.
Ju informojme se te dhenat tuaja personale te derguar ne agjencine tone, ruhen konform ligjit nr 9887, percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise “Per mbrojtien e te Dhenave Personale”.

Posto punë
ose
Krijo/Shto CV

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë