ISDC

Objekti i kompanise eshte te huajzoje ose te mbledhe para nepermjet kredive afatgjata apo afatshkurtra, obligacioneve, te shese, te hipotekoje, te jap me koncension, menaxhoje, ndertoje, zhvilloje etj.

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxhim
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
08-03-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Kompania ISDC me dege ne Shqiperi kerkon te punesoje Asistente Administrative!

Detyrat

- Koordinimi midis Administratorit / CEO dhe departamenteve te tjera të kompanisë.
- Ndjekja e te gjitha detyrave operacionale të menaxhimit të përditshëm të kompanisë.
- Ruajtja dhe arkivimi i dokumentacionit lundrues brenda dhe jashtë kompanisë.
- Përgatitja dhe administrimi i regjistrave të ndryshem.
- Mbajta e dokumentacioneve që i ngarkohen ti ruajtur apo për ti dërguar.
- Ndjekja e kontratave me partnerët dhe organizatat: kombëtare dhe ndërkombëtare.

Kualifikimet

- Minimum 2 vjet përvojë ne pozicion të ngjashem.
- Diplomë të shkollës së larte.
- Njohuri të mira të gjuhës angleze me shkrim dhe në të folur.
- Njohuri të mira të programeve kompjuterike: MS Word, Excel, Internet, E - mail, etj.
- Aftesi shume te mira komunikimi dhe bashkëpunimi.
- Aftësi për të punuar në grup
- Përkushtim, këmbëngulje, ambicie, korrektësia, dëshira për të investuar në trajnimin profesional.

Shënime

Te interesuarit te dergojne CV bashkangjitur me foto nepermjet Duapune ose ne adresen [email protected]

Suksese!

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë