Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Go Tech Electronics

GoTech Electronics, është vazhdim i AIBA Company e cila operon në tregun Shqiptar që nga viti 1995 si distributor ekskluziv i paisjeve elektroshtëpiake. Që në fillimet e saj ka bashkëpunuar me markat më prestigjoze Italiane si “Indesit”, “Ariston”, “HotPoint-Ariston” dhe me kompani mjaft të njohura në fushën e elektroshtëpiakeve si: Indesit Internatinal Company Itali, Thermo Sanitary Group Itali, Elica Spa Itali etj.

Nga...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Rruga dytesore Tirane –Kashar, Km I, Pajtoni Center, Kati III
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile:

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Durres, Shqipëri 08-07-2021 edhe 17 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Financier
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
08-07-2021
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Financiere per Servisin e Elektroshtepiakeve, Gotech- Durres.

Misioni: 
Ky pozicion siguron kontabilizimin ne kohe dhe saktesi te transaksioneve te blerjeve/Shitjeve .Eshte pergjegjes per regjistrimin e faturave te blerjes / Shitjes/ Credit note nga furnitoret dhe per shperndarjen e shpenzimeve te nderlidhura me magazinimin e mallrave. Komunikon ne vijimesi me eprorin dhe kryen kontrolle te tjera kontabel sipas udhezimeve.

Detyrat

1. Komunikon dhe koordinon me personat pergjegjes te departamentit te Servisit/Finances dhe Logjistikes dhe kujdeset qe te marre dokumentacionin e plote lidhur me blerjet/importet dhe magazinimin.
2. Celja e kartelave te pjeseve te kembimit ne system dhe Hartimi I Orderave te blerjes per pjeset e kembimit 
3. Kontrolli dhe regjistrimi I sakte ne sistem I gjithe faturave te blerjeve te mallrave/CN-ve  per Servisin nga furnitoret e huaj dhe ata vendas.Kontrolli dhe regjistrimi I deklaratave doganore dhe faturave tatimore per mallrat.
4. Ben kontabilizimin e te gjitha shpenzimeve te nderlidhura me blerjen dhe magazinimin e mallit, perfshire shpenzimet e transportit, shpenzimet e doganes, etj, duke nxjerre koston per artikull magazine.
5. Dergon informacion per cdo hyrje ne magazine si dhe kalkulimin e kostove per hyrjet e reja.
6. Ben kontroll ditor e mujor per llogarite e lidhura me koston e mallrave dhe llogarine e ndryshimit te gjendjes se mallrave.
7. Hedhja e faturave te shitjes dhe kthimit ne system per pjeset e kembimit /sherbimet dhe artikujt e ardhur ne Servis per tu riparuar.
8. Arketimi ne system per shitjet e pjeseve te kembimit dhe per sherbimet dhe kontrolli i debitoreve te lidhur me Servisin .
9. Pergatit dhe kontrollon librin e Shitjeve mujore per Servisin.
10. Suporton ne rakordimet me debitoret /Kreditoret sipas kerkeses nga eprori .
11. Mbajtja e archives per urdhrat e punes , kontrolli dhe rakordimi i tyre me databazen e sherbimit te klienteve Mban nje standart te larte etik dhe profesional ne punen si kontabilist/e duke ndjekur politikat e kompanise, parimet, standartet dhe praktikat e shendosha te kontabilitetit ne punen e perditshme.
12. Punedhenesi mund t`i caktoje punemarresit dhe detyra te tjera pervec atyre te parashikuara, bazuar ne nevojat e kompanise.

Kualifikimet

Kërkesat e pozicionit:
1. Kandidatet të kene perfunduar studimet per Finance, profili Kontabilitet, studimet master do te perbejne avantazh;
2. Te kete eksperience pune ne kete pozicion ose pozicione te ngjashme te pakten 3 vite;
3. Te jete perdorues i mire i paketes; Microsoft Office dhe te njohe sistemet e kontabilitetit;
Eksperienca profesionale:
1. Te kete aftesi per te punuar ne grup dhe aftësi të shkëlqyera në komunikim me eprorët dhe kolegët;
2. Aftësi të shkëlqyera në komunikim me eprorët dhe kolegët.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Aplikimet duhet të dorëzohen në adresën e email: [email protected]


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".