Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
TCN shpk

 TCN is a leading System Integrator and Infrastructure Company, which supplies advanced technology systems, products, solutions and services in electronics, information technology, telecommunications, defence, airport and air traffic control to government and commerci...

INFORMACIONE KONTAKTI

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë

Kodi Punës: 56257 Financier

Financier
Tirane, Shqipëri 20-08-2021 edhe 16 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Financier
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
20-08-2021
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

TCN është kompani shqiptare që operon si Integrator Sistemesh të teknologjisë së lartë në Shqipëri, Kosovë dhe në vende të tjera të Ballkanit. Për nevoja të kompanisë TCN shpall pozicionin vakant të FinancierKontabilist me kërkesa si mëposhte:

Info
 Pozicione vakante: 1
 Domain 1: Financier -Kontabilist
 Kontrata: 1 vit me mundësi kontratë shtesë me afat pa limit
 Gjuha operacionale: Shqip/ Anglisht

Detyrat

Financieri/ja do të jetë përgjegjës/e për kryerjen e transaksioneve financiare të projekteve të ndryshme të kompanisë, në përputhje me legjislacionin tatimor në fuqi, Standartet Kombëtare dhe Ndërkombëtare të Kontabilitetit, rregullat e prokurimit dhe rregulloren e brendshme të kompanise, Kodit të Punës, dhe kërkesave të auditit.
Financieri/ja do të jetë përgjegjës/e për përgatitjen e raporteve financiare, të transaksioneve dhe raportimin e tyre. Financieri/ja është përgjegjës për përgatitjen e informacionit financiar të përshtatshëm si dhe regjistrimin e të dhënave financiare në sistemin kontabël të Shoqërisë (Financa 5) duke përdorur informacion
nga faturat, arka, statement bankar, etj., duke përfshirë:

 Regjistrimin e veprimeve me bankën dhe arkën;
 Përgatitjen e listë pagesave;
 Manaxhim financiar te projekteve, monitorimin e klientëve dhe furnitorëve;
 Përgatitjen e deklarimeve dhe rakordimet në lidhje me organet tatimore;
 Funksionet dhe detyrat kryesore në lidhje me veprimtaritë financiare të Shoqërisë;
 Funksionet dhe detyrat kryesore në lidhje me raportimet periodike tek Ortaket dhe Administratori i Kompanise;
 Të tjera.
Gjithashtu përgatit pasqyrat financiare të Shoqërisë si dhe raporton periodikisht te CEO i kompanise.

Kualifikimet

Aftësitë/ kompetenca obligatore:
 Diplomë Master në Financë, ose ne disiplinat e ngjashme;
 Minimum dhjetë vite experiencë pune në financë-kontabilitet;
 Perdorues i programit Financa 5. Njohuri te avancuara te paketes MS Office dhe ne menyre specifike te Excel-it.
 Njohuri të legjislacionit tatimor ne vend, standarteve të kontabilitetit. Njohuri të plota teorike dhe praktike të procesit te fiskalizimit.
 Eksperiencë në shitje blerje mallrash dhe shërbimesh me kompani të huaja jo residente.
 Eksperiencë në manaxhim financiar të projekteve, përgatitje cash flow dhe analizim kostosh.
 Njohuri të mira të gjuhës angleze
 Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe marrëdhënie ndërpersonale. Aftësi të shkëlqyera ne shkrim dhe formatim dokumentacioni.

Aftësi/kompetenca të preferueshme:
 Çertifikate Kontabël i Miratuar
 Eksperiencë ne manaxhim logjistik dhe ne procedurat e Prokurimit Publik.
 Experience me transaksione financiare te prodhuesve te medhenj. Eksperience ne projekte nderkombetare. Njohje shume e mire e termave financiare dhe INCOTERMS.
 Njohuri shume e mire e termave financiare ne gjuhen angleze.
 Te preferueshme njohurite ne gjuhet e tjera vecanerisht gjuhet ballkanike.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Procedura e aplikimit
Kandidatet e interesuar mund te shprehin interesin dhe te dergojne cv ne adresen e-mai: [email protected] jo me vone se data 20.08.2021.
Te dhenat personale te kandidateve do te ruhen ne menyre strikte konfidenciale.


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".