Hari Lena Group

Hari Lena Group is a group of companies which offers a huge variety of products such as beverages, food, snacks, cars, detergents and many others not only to Albanian market but also others.

I has first started in 1991 as a distribution company and then has gradually expanded into several fields such as manufacturing or the automotive industry.

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Ekonomist
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
06-09-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Hari Lena Group është një kompani distribucioni me eksperiencë 20 vjeçare në distribuimin e produkteve te ndryshme si: produktet ushqimore, detergjente, pijeve energjike etj,duke permendur produktet sot lider te saj, Uji Trebeshina dhe Kripa Rosa, Marina e Niky.
Sot jemi prezent në të gjithë tregun shqiptar me një gamë të gjerë produktesh, rreth 250 te tilla.
Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale.
 
Kompania kerkon te punesoje: Magazinier/e

Detyrat

Ky pozicion ka përgjegjësinë për të menaxhuar dhe kryer çdo proces që lidhet me magazinën qendrore të kompanisë ne qytetin e Tiranes. 
Detyra kryesore e magazinierit është të kontrollojë të gjitha produktet që hyjnë dhe dalin në hapësirën që ka nën përgjegjësi. 

Magazinieri gjithashtu duhet: 
-Te kujdeset për mirembajtjen e magazines;
-Te kontrollojë sasinë dhe cilësinë e të gjithave produkteve që hyjnë dhe dalin;
-Te bëjë sistematikisht inventaret për të gjithë sektorët e magazinës;
-Te kryeje veprimet hyrese dhe dalese ne programin financiar te magazinës 
-Te jetë i aftë që në çdo moment të nxjerrë dhe të përpunojë në aspektin kohor, gjendjen e magazines;
-Te jete në gjendje të vlersojë kostot e hyrjeve në magazinë;
-Te jete në gjendje të përcaktojë ndryshimet në çmime në periudha të ndryshme;
-Te ruaje dokumentacionin e menaxhimit të Magazinës;
-Te raportojë tek Menaxheri i Financës për punën e kryer.

Kualifikimet

Kandidati i suksesshem duhet te kete kualifikimet e meposhtme :

-Arsimi i larte, preferohet Dega Ekonomik.
-Te kete eksperience pune ne kete pozicion te pakten 5 vite.
-Te kete aftesi ne hedhjen e te dhenave.
-Te kete njohuri rreth paketes Microsoft Office (Njohja e programeve financiare perben avantazh).
-Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze
-Te kete aftesi te mira ne komunikim.

Shënime

Personat e interesuar , i ftojme te dergojne CV me fotografi ne adresen e E-mailit: [email protected] duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikojne.
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr .9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”. 

Fotografi


Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë