Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
duapune.com

Duapune.com është portal lider që operon në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni, me mbi 10 vite përvojë në tregun e punësimit. Qindra kompani dhe mijëra punëkërkues kanë besuar tek ne për shumë vite në të qënit një burim me vlerë si komunitet, në ofrimin e shpejtë të shërbimit dhe plotësimit të vendeve të punës për kompanitë nga aplikantët e databazës tonë të pasur.

Përveç portalit tonë, ne ju vijmë në ndihmë dhe kompanive bashkë...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rruga Luigj Gurakuqi, shkalla 4, kati 2, ap.8
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel:
 • Mobile:

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 05-11-2020 edhe 14 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Drejtor Finance
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
05-11-2020
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Eshte pergjegies per te githa aspektet e menaxhimit financiar dhe fiskal te operimeve te grupit.
Siguron udheheqje dhe koordinim ne ceshtje administrative, planifikim biznesi, ceshtje te kontabilitetit dhe buxhetit te grupit.

Raporton tek: Bordi Drejtues 

Per arritjen e ketyre objektivave Drejtuesi i Finances ka pergjegjesine kryesore që lidhet me: 
• Raportimin e total grupit;
• Menaxhimin e stafit ne varësi; 
• Kontrollin e te githe aktiviteteve te kompanise. 
• Shpenzimet dhe inventarin.
• Analizat financiare analitike; 
• Pasqyrat financiare.

Detyrat

Detyra Strategjike:

 • Propozon dhe vlereson programet financiare si dhe suporton sistemin informativ te kompanive duke perfshire buxhetimin, programet e shitjeve.
 • Ndihmon ne zhvillimin dhe drejtimin e performances se pergjiithshme te bizneseve dhe permisimin e shitjeve.
 • Aprovon dhe koordinon ndryshime dhe permiresime ne sistemin e drejtimit financiar.
 • Zhvillon dhe drejton zbatimin e planeve strategjike dhe/ose operacionale te biznesit, permiresimin e fitimeve grupin projekteve, programeve dhe sistemeve.
 • Eshte nje partner i rendesishem biznesi per ekipin manaxherial te kompanise, duke i keshilluar dhe kontribuar ne lidershipin e pergjithshem te kompanise.
 • Ndervepron me manaxheret e tjere per te siguruar.

Detyra menaxheriale:

 • Menaxhon proceset e kontrollit te brendshem per te mbrojtur asetet e grupit dhe raportimin financiar.
 • Menaxhon procesin e raportimit financiar tek Bordi Drejtues duke u fokusuar ne performancen financiare te kompanise dhe te projekteve te saj.
 • Planifikimi dhe sigurimi i fondeve per pagesa sipas planit te aprovuara te pagesave,
 • Pergatitja e pasqyrave financiare ne fund te muajit, analiza kostosh, analiza shitjes, cash flow etj,
 • Pergatitja e urdherpagesave dhe dokumentacionit mbeshtetes te tyre sipas procedurave te kompanise.
 • Ndjek dhe kontrollon agjentet e shitjes per realizimin e planit te arketimeve sipas afateve te percaktuara ne kontrate e shitjes.
 • Rakordimi periodik i gjendjes se llogarive bankare me ato ne kontabel.
 • Mbikqyr buxhetete e cdo sherbimi ose produkti dhe siguron qe kostot aktuale jane perllogaritur me korrektesi. Si rrjedhim menaxhon dhe kontrollon fitimin e projektit.
 • Koordinon pergatitjen e raporteve financiare, analizave dhe raportet informuese.
 • Miraton detyrat (financiare) per çdo pozicion pune.
 • Orienton vartësit ne procesin e punes, jep feedback në menyre te vazhdueshme per ta perllogaritur me korrektesi.
 • Si rrjedhim manaxhon dhe kontrollon fitimin e projektit. Drejton stukturen organizative te departamentit. Planifikon nevojat per trajnim te stafit.
 • Pergatit vleresimin e performances per punonjėsit ge janë ne varesi te tij.
 • Propozon ngritje ne detyre dhe promovime te punonjesit qe ka rritje profesionale ne pune.

Detyra operacionale

 • Zhvillon dhe implementon procedura financiare, kontable, faturimi dhe auditimi.
 • Krijon dhe ruan masa te duhura per kontrollin e brendshem.
 • Analizon marzhin operacional, kontrollin e kostos dhe shpenzimeve per te udhezuar drejtuesit e biznesit.
 • Pergatitja e pasqyrave te konsoliduara.
 • Ndjekja e marredhenieve me auditoret e jashtem dhe te brendshem.
 • Detyra te tjera te caktuara,

Kualifikimet

- Te kete mbaruar arsimin e larte, profili finance.
- Eksperience me shume se 5-vjet.
- Njohje e legjislacionit dhe dokumetacionit financiar.
- Te kete njohuri te gjuhes angleze.
- Te jete e fokusuar drejt zgjidhjes se problemeve, efektiv dhe te punoje ne grup.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Jeni te lutur te dergoni aplikimin tuaj me CV tek emaili: [email protected]


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".