Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
International Maarif Schools of Albania (IMSA)

The University of New York Tirana (UNYT) was founded in 2002 as a part of the New York College (NYC) Network of Educational Institutions and was the first private University in Albania. It was established as a joint effort between the Founder and President of the NYC Network, Mr Elias Foutsis, and UNYT’s first Rector, Prof. Dr. Gramoz Pashko.

The NYC Network consists of The University of New York Tirana, New York High Sc...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Kodra e Diellit Tirana, Albania
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel: + 355 4 4512345
 • Mobile:

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 12-06-2020 edhe 9 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Mësues
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
12-06-2020
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

International Maarif Schools of Albania (IMSA) pas një eksperience të suksesshme me "University of New York Tirana", shkollën e mesme "New York High School"dhe atë të arsimit bazë "New York Basic Education", zgjeron aktivitetin e tij në Shqipëri me:

Kopështin "International Maarif Schools of Albania"
për fëmijët e moshës 3-6 vjeç

Ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë mësimëdhënie dhe kushte të standarteve bashkëkohore, zhvillim dhe zgjerim të njohurive dhe aftësive të secilit prej fëmijëve tanë.
Fondacioni ynë është punëdhënës i mundësive të barabarta.

Për këtë qëllim jemi duke kërkuar: Drejtoreshe Didaktike

Detyrat

Përgjegjësitë e Drejtoreshës Didaktike përfshijnë:

 

 • Mbikëqyr zhvillimin dhe zbatimin e kurrikulës didaktike duke përfshirë sigurimin e cilesisë për të ruajtur pajtueshmërinë e mesimdhënies me Standardet dhe Politikën e  IMSA për arsimin parashkollor.
 • Siguron mbikëqyrje administrative të vitit shkollor, duke përfshirë përcaktimin e orarit të orëve mësimore, kurseve javore, maksimizimin e efektivitetit të stafit në institucion dhe mbështetjen e fëmijëve.
 • Siguron që programi të përmbushë nevojat mësimore të kurrikulës gjatë vitit shkollor sipas standarteve të

    MARS.

 • Mbikëqyr procesin e vlerësimit të vitit didaktik të kurseve dhe programit mësimor.
 • Merr pjesë në vlerësimin, analizën e vazhdueshme të programit, me përgjegjësi kryesore për komponentët e edukimit didaktik.
 • Përgatit dhe mirëmban pjesët didaktike të manualit për fëmijë.
 • Kryen detyra të tjera siç përcaktohen nga negociatat gjatë rishikimit të performancës vjetore nga Administratori.
 • Angazhon në azhurnimin e vazhdueshëm profesional dhe ofron raport vjetor të aktiviteteve Administratores.
 • Detyra të tjera të përcaktuara nga Administratorja.

Kualifikimet

Kërkesat e pozicionit

 

 • Diplomë Bachelor (pas 2010) në drejtimin "Arsim Parashkollor" ose
 • Diplomë universitare në drejtimin “Cikli i Ulët” dhe atestimet (5-10-20 vjeçare) nga MASR për kopësht;
 • Te flasi rrjedhshëm gjuhën angleze;
 • Kualifikime të njohura nga MASR;
 • Të jete korrekte dhe krijuese në zbatimin e kurrikulës;
 • Të zbatojë me korrektësi ligjin, dispozitat normative edhe rregulloren e kopështit;
 • Të ketë të paktën pesë vjet përvojë pune në pozicionin e Drejtoreshës Didaktike;
 • Aftësi shumë të mira organizative dhe drejtuese;
 • Aftësia për të krijuar marrëdhënie te mira me kolegët;
 • Kandidatja duhet të dijë programin kompjuterik Microsoft Office;
 • Duhet të ketë aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Të ketë aftësi organizative, e vëmendshme ndaj detajeve dhe aftësi organizative në mbajtjen e         
 • Rregjistrave;
 • Aftësi menaxhuese shumë të mira për të administruar shumë detyra në të njëjtën kohë dhe për të   
 • respektuar afatet;
 • Duhet të respektojë larminë kulturore të kolegëve duke demonstruar aftësi për të krijuar marrëdhënie pune me njerëz që kanë prejardhje tjeter, perspektiva dhe përvoja të ndryshme nga ato të tyre.
 • Aftësia për të përdorur diskrecionin dhe diplomacinë kur trajtohen informacione dhe çështje të
 • ndjeshme dhe konfidenciale;
 • Aftësia për t'iu përmbajtur politikave dhe procedurave të institucioneve.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Udhëzimet e Aplikimit:

Aplikantët për këtë pozicion duhet të dërgojnë një Letër Motivimi, CV dhe  referenca si dhe çdo informacion tjetër të rëndësishëm që ka të bëjë me këtë pozicion dhe kandidaturën. Aplikimi mund te bëhet në adresën e e-mail: [email protected]


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".