Fibank

First Investment Bank Albania aspires to be one of the finest banks in Albania and the Balkan region, recognized as a rapidly growing, innovative, customer-oriented bank, offering outstanding products and services, ensuring excellent careers for its people, and contributing to the community. The Bank aims at developing, through sister banks and subsidiaries, a regional banking network to service the business needs of the Balkan reg...

Vendndodhja

Tiranë, Shqipëri

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Financier
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
17-02-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Ne kuader te zgjerimit te rrjetit dhe aktivitetit te saj FIRST INVESTMENT BANK – ALBANIA SHA njofton per vendin vakant, si me poshte vijon:

Emertimi i pozicionit: Specialist Kontabiliteti ne Departamentin e “Finance - Kontabilitet”– 1 pozicion vakant (Tirane)

Perkufizim i pergjithshem i pozicionit: Realizimi i aktivitetit financiar dhe kontabel te Bankes ne perputhje me kriteret e legjislacionit bankar dhe kontabel. Kontroll i operacioneve bankare te dites, ne lidhje me pasqyrimin korrekt te tyre ne regjistrat e kontabilitetit, etj.

Kualifikimet

•I diplomuar ne Ekonomiks, Finance ose Kontabilitet.
•Te kete eksperience 1 vjecare ne sistemin banker, e preferueshme ne sektorin e Finance-Kontabilitetit.
•Aftesi shume te mira komunikuese, pune ne grup, te jete i afte te mesoje dhe te pershtatet shpejt me nje mjedis te ri dhe dinamik.
•Njohuri shume te mira ne gjuhen angleze ne te folur dhe ne te shkruar.
•Njohje shume te mire te programeve Microsoft Office (e preferueshme, njohuri te avancuar ne excel).
•Aftesi shume te mira analitike.

Shënime

Te gjitha pozicionet vakante të punës jane te publikuara në www.fibank.al

Për aplikim, personat e interesuar duhet të dërgojnë në adresën e mailit të Burimeve Njerëzore [email protected], brenda dates 17.02.2017.
•CV-në e përditësuar;
•Letrën e interesit.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë