Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comTirane, Shqipëri 10-12-2021 edhe 12 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Tjeter
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
10-12-2021
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

CRM Specialist - CRM & Central Marketing Department

Detyrat

Mbështetja e zbatimit të shitjeve online / digjiitale për produktet në bashkëpunim me departamentet e tjera të përfshira.
 Përgatitja e modelit, testimi, koordinimi i procesit të Segmentimit të Klientëve Individë bazuar në potencialin e tyre financiar dhe demografik, si dhe vlerësimi i potencialit të klientëve në të ardhmen.
 Monitorimi në mënyrë periodike i rezultateve të procesit të Segmentimit dhe prezantimi i konkluzioneve.
 Identifikimi dhe vlerësimi i tendencave që kanë potencial për të ndikuar pozitivisht në biznesin e bankingut me pakicë dhe përkthimi i të dhënave në rezultate kuptimplota dhe vepruese për të mundësuar një shërbim më të mirë për klientët.
 Shtimi dhe ekzekutimi i fushatave në Platformën e Marketingut Pega me qëllim të përmirësimit të strategjisë së biznesit dhe cilësisë së klientëve të synuar.
 Përgatitja e pyetësorëve dhe skenarëve për të gjurmuar reagimet dhe kënaqësinë e klientëve ndaj produkteve dhe shërbimeve të bankës nëpërmjet platformave dhe sistemeve te ndryshme.
 Propozimi, përgatitja e Paketave për Individë, duke ofruar më shumë vlerë për klientët e Bankës dhe matja e Përfitueshmërisë së tyre.
 Propozimi, përgatitja dhe monitorimi i Fushatave Marketing bazuar në prioritetet e Bankës.
 Kujdesi për përditësimin e materialeve të lidhura me njësinë në Sistemin e Menaxhimit të Dokumentave dhe ndjekja e shpërndarjes së materialeve sipas procedurave.
 Ndjekja e materialeve marketuese për produktet dhe shërbimet e caktuara.
 Mbështetja e degëve lidhur me produktet, karakteristikat, tiparet, instruksionet dhe marketingun.
 Mbështetja e degëve në trajnimin e stafit lidhur me aktivitete dhe shërbime të caktuara të menaxhuara nga Departamenti "Menaxhimi i  Marrëdhënieve me Klientët dhe Marketingut Qendror".

Kualifikimet

Diplomë Universitarare në Ekonomi, Informatikë Ekonomike ose fakultete të ngjashme.
 Eksperiencë pune të paktën 2(dy) vite në sektorin Bankar.
 Të ketë njohuri të mira për Kompjuterin.
 Të ketë aftësi të mira në SQL, BI Tools, Microsoft Office: Exel, Word, Outlook, PowerPoint, etc.
 Njohuri të përgjithshme në HTML, CSS, JS.
 Preferohet të ketë njohuri të mira në përdorimin e platformës Pega ose platforma të tjera të ngjashme CRM.
 Të ketë aftësi konceptuale, analitike, kreative për sektorin Bankar.
 Mprehtësi e fortë e biznesit dhe aftësi për të konceptuar ndryshimet në kushtet e tregut dhe për të nxitur të menduarit novator.
 Të mund të punojë jashtë orarit zyrtar të punës sipas kërkesave të punës.
 Të ketë njohuri të mira të gjuhës Angleze.

Shënime


Interested candidates are encouraged to apply in our website www.bkt.com.al or to this link: https://cv.bkt.com.al/candidate/job_search# until 10.12.2021.
All applications will be treated with the highest confidentiality. Only candidates that meet our criteria will be notified. 


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


Banka Kombetare Tregtare BKT

BKT është banka më e madhe në sektorin bankar Shqiptar dhe ka një pozitë udhëheqëse për sa i përket termave të treguesve kryesorë të madhësisë së bankave; asetet, huatë, letrat me vlerë të investimit, depozitat dhe fitimi neto. Banka Kombëtare Tregtare ka marre gjate viteve çmime të shumta për shërbimet e saj, duke e vleresuar si Banka e Vitit nga organizata të ndryshme.

BKT konsiderohet si investitori më i madh i ekonom...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Rruga e Vilave, Qendra e Biznesit Fusha, Lunder 1, Tirane
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel: 042 281 554
  • Mobile:

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë