Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
ikubINFO shpk

ikubINFO is the largest software engineering company in Albania. Equipped with 27+ years of business experience of founders and key senior managers, ikubINFO has become the leading Software Engineering company in Albania. The strong team of 170+ certified developers in modern technologies is our key to success. While solidifying our position in Albania as the leading company in providing software engineering services for the most i...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rr.Abdyl Frasheri, EGT Tower, K.II, Tirane Albania
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel:
 • Mobile:

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 06-07-2021 edhe 15 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxhim Biznesi
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
06-07-2021
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Me 27+ vjet pervoje biznesi te themeluesve dhe menaxhereve kryesore, ne ofrojme sherbime te inxhinierise softuerike ne Shqiperi dhe ne tregun nderkombetar, duke bashkuar profesionistet me te mire, praktikat me te mira dhe nje perzgjedhje te zgjuar te teknologjive moderne. Ekipi i 170+ zhvilluesve te certifikuar ne teknologjite moderne eshte çelesi yne per sukses. Ndersa forcojme pozicionin tone ne Shqiperi si kompani lider ne ofrimin e sherbimeve te inxhinierise softuerike per sistemet elektronike me te rendesishme te administrates publike ne Shqiperi, ne po zgjerojme aktivitetet tona edhe ne tregjet europiane.


Ne jemi ne kerkim te personave te motivuar dhe te apasionuar per t'u bashkuar me ne ne pozicionin: Contract Manager

Detyrat

 • Ekzekuton me rreptesi dhe korrektesi maksimale Kontraten e Mirembajtjes Software duke zbatuar te gjitha detyrimet qe lindin nga kjo kontrate;
 • Ekzekuton me rreptesi dhe korrektesi Kontraten me Partnerin (nenkontraktor ose operator ne bashkimin e perkohshem te operatoreve) ne funksion te Kontrates kryesore te Mirembajtjes Software me Klientin (Reference: kontratat tip te partneritetit, dokumentacion i brendshem i kompanise);
 • Krijon dhe miremban marredheniet me klientin dhe me partneret (nenkontraktoret ose operatoret ne bashkimin e perkohshem te operatoreve);
 • Krijon, miremban dhe ruan korrespondencen, dokumentacionin dhe raportet ne lidhje me keto kontrata (Reference: Kontrata e Mirembajtes Software, Procedura e Manaxhimit te Konfigurimit dhe Plani i Komunikimit);
 • Raporton dhe informon ne menyre periodike tek Stakeholders te Kontrates (Reference: Plani i Komunikimit);
 • Kujdeset per amendime, shtyrje dhe/ose rinovim, deri ne mbylljen e kontrates;
 • Pergjegjes per egzekutimin e Proceseve te Manaxhimit te Incidenteve, Manaxhimit te Problemeve, Manaxhimit te Eventeve, Manaxhimit te Ndryshimeve dhe Permbushjes se Kerkesave;
 • Pergjegjes per manaxhimin e permiresimeve te identifikuara, rrjedhoje e borxhit teknik te trasheguar gjate fazes se zhvillimit te sistemit;
 • Pergjegjes per respektimin e afateve te Nivelit te Sherbimit te percaktuar ne Kontraten e MIrembajtjes Software, pergjegjes per negociimin, dakortesimin dhe respektimin e afateve per zgjidhjen e Problemeve, Kerkesave per Sherbim dhe Kerkesave per Ndryshim;
 • Pergjegjes per percaktimin e rrjedhes se punes se proceseve me siper ne funksion te kontrates specifike dhe planifikimin e risorseve teknike te afta per kryerjen e ketyre sherbimeve.sherbimeve;
 • Pergjegjes per planifikimin e aftesive teknike qe duhet te kene tekniket qe do te sherbejne per Mirembajtjen Software dhe sigurimi qe trainimet teknike perkatese ndodhin ne kohen e duhur;
 • Pergjegjes per egzekutimin e Procedures se Sigurise se Informacionit ne Kontraten e Mirembajtjes Software.

Kualifikimet

Profili: Administrim Biznesi;

 • Eksperience ne suport klienti;
 • Komunikim efektiv dhe aftesi menaxheriale te stafit;
 • Kuptueshmeri e thelluar e kontratave, me vemendje ndaj implikimeve ligjore dhe financiare te tyre;
 • Aftesi mbi menaxhimin e buxheteve;
 • Fleksibilitet per t'iu pershtatur ndryshimeve, prioriteteve dhe afateve kohore te kerkesave;
 • Te kete aftesi te forta analitike, mendim kritik dhe detajist;
 • Aftesi ne prioritizimin dhe ekzekutimin e detyrave ne nje mjedis me presion te larte;
 • Aftesi te te kuptuarit te industrise software, klienteve dhe ofruesve te sherbimit, perben avantazh.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Për të aplikuar ju lutemi dergoni CV-ne dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja në adresen e-mail: [email protected] me subjektin "Contract Manager".  
Të dhënat që do të paraqitni nëpërmjet aplikimit tuaj do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi, në mbështetje të legjislacionit në fuqi për mbrojtjen e të dhënave personale.
Më konkretisht sipas përcaktimeve të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë, Ligjit ne fuqi (Nr. 9887 date 10.03.2008) "Për Mbrojtjen e të Dhenave Personale" dhe akteve nënligjore për zbatim.  


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".