Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comKodi Punës: 72738

Commercial Manager

Tirane, Shqipëri 15-12-2022 edhe 11 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni: Tipi i punës: Eksperiencë: Kërkohet foto: Letër interesi:

Tjeter

Kohe e plote

---

Jo

Jo

Rroga mujore: Data e përfundimit: Data e fillimit të punës: Numri i kandidatëve:  

---

15-12-2022

---

---


Përshkrimi

Balfin Real Estate & Hospitality është pjesë e Grupit BALFIN dhe mbulon shërbime shitje dhe marketing në fushën e Real Estate dhe shërbime akomoduese në industrinë e turizmit, duke ofruar në treg një ekspertizë të nivelit të lartë.

Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoninë e Veriut, Mal të Zi, Zvicër dhe Holandë, me afërsisht 5,200 punonjës në total. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të patundshme, shitjet me shumicë dhe pakicë, sistemin bankar, menaxhimin e aseteve, mediat dhe logjistikën. Grupi BALFIN po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe kontribuon në përmirësimin e jetesës së komuniteteve përmes zhvillimit ekonomik, prezantimit të ideve të reja, punësimit dhe investimeve sociale.

Pozicioni:          Commercial Manager

Departamenti:  Asete dhe Shërbime

Vendndodhja:  Tiranë

 

Përmbledhja e Pozicionit:

Commercial Manager është përgjegjës për zhvillimin komercial dhe menaxhimin e kontratave të programit renting ndërmjet banorëve dhe Balfin Real Estate & Hospitality. Negocion marrëveshje dhe zhvillon plane renting and commercial për të identifikuar klientët e rinj/potencial për të maksimizuar të ardhurat në përputhje me planin e biznesit.


Detyrat

 • Harton KPI mbi të ardhurat dhe mbi qiradhënien, në raporte periodike ose sipas kërkesave;
 • Krijon data basë të brandeve/bizneseve FB dhe Retail bashkëpunëtorë ose potencial;
 • Përpilon buxhetin e të ardhurave nga qiratë, promocionet, etj.
 • Ndjek me detaje planin e aprovuar të biznes planit. Zhvillon dhe jep ide mbi strategjinë e qiradhënies;
 • Kryen formulimin dhe përditësimin e databazave për kontratat e qirasë, promocionet etj;
 • Mirëmban dhe përditëson bazën e të dhënave të kontratave të qirave/promocioneve;
 • Drejton negociata me palët e interesuara për marrjen me qira të objekteve/hapësirave të ndryshme;
 • Zhvillon takime informimi dhe negocimi me palë të ndryshme;
 • Kryen raporte javore për statusin e negocimeve;
 • Përpilon dhe transmeton tek palët njoftimet që lidhen me kontratat në fuqi;
 • Koncepton dhe udhëzon zhvillimin e zonave të ndryshme komerciale, lifstyle etj.;
 • Harton dhe zhvillon biznes plane për zhvillimin e aseteve të ndryshme me profil komercial.

Kualifikimet

Eksperiencat e punës:

 • Të ketë eksperienca të ngjashme pune në këtë profil.

 Aftësi të tjera:

 • Diplomë në Drejtësi, Menaxhim ose në Financë;
 • Aftësia e të menduarit të qetë dhe të qartë, për të trajtuar problemet në mënyrë profesionale;
 • Aftësi shumë të mira negociuese;
 • Eksperiencë në shitje;
 • Kryen punën me saktësi, shpejtësi dhe vëmendje ndaj detajeve;
 • Aftësia për të ruajtur konfidencialitetin e informacionit të klientëve;
 • Aftësi komunikimi të qarta dhe të detajuara;
 • Aftësi për zgjidhjen e konflikteve dhe zgjidhjen e problemeve;
 • Aftësi për të ndjekur tërësisht udhëzimet dhe për të punuar me mbikëqyrje minimale;
 • Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze, gjuhë të tjera të huaja do të ishin avantazh;

Shënime


Kushtet e Punës:

Balfin Real Estate and Hospitality është një punëdhënës me mundësi të barabarta që ofron një mjedis pune profesional dhe dinamik, një paketë tërheqëse kompensimi dhe përfitimesh dhe mundësi për të shpalosur plotësisht potencialin tuaj profesional.

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre dhe letrën e motivimit në këtë link

Afati i dorëzimit: 15/12/2022

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

 


Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
BALFIN REAL ESTATE & HOSPITALITY

Ndermjetesimi per shitjen dhe marketimin e pasurive te paluajtshme dhe aseteve te ndryshme. Sherbime konsulence ne fushen e menaxhimit dhe marketimit te produkteve rezidenciale, komerciale, etj, dhe aseteve.


INFORMACIONE KONTAKTI