Aquila Group

http://aquilagroup.al/sq/kreu/

Vendndodhja

---

Profili i Kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Kimist
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
09-03-2018
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Aquila Group ne kuader te zgjerimit te stafit kerkon te punesoje Teknolog Kimist, ose Kimist, gjinia mashkull.

Detyrat

Detyrat
•Aplikimi i parimeve të bakteriologjisë, kimisë, fizikës, inxhinierisë dhe ekonomisë me qëllim zhvillimin dhe përmirësimin e metodave të prodhimit, ruajtjes dhe përpunimit të produktit
•Zbatimi i analizave dhe kontrolleve të duhura për të plotësuar cdo standart dhe procedurë të kërkuar nga strukturat e brendshme të kompanisë si dhe autoritetet shtetërore.
•Përgjegjës për kryerjen e të gjitha detyrave të caktuara për plotësimin në kohë të porosive dhe sipas nivelit të cilësisë së kërkuar nga eprorët.

Kualifikimet

Kualifikimet / Kërkesat

•Diplomë Universitare në degët: Kimi, inxhinieri ushqimore, teknologji ushqimore
•Eksperienca e mëparshme në prodhim është plus
•Aftësi të mira komunikuese dhe bashkepunuese me pjese tjeter te stafit
•Aftësi të mira vëzhguese dhe analitike

•Gjinia mashkull

Shënime

Shënime
Kandidatet e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre në adresën : [email protected]
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë.

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë