DuaPune.com

Specialist IT per Zyren Qendrore Kodi: 24632

Të dhëna për kompaninë

Kontakto kompaninë

Detaje të pozicionit

 • Tipi i punës
  Kohe e plote
 • Eksperiencë
  ---
 • Kërkohet foto
  Jo
 • Letër interesi
  Jo
 • Rroga mujore
  ---
 • Data e përfundimit
  21-04-2017
 • Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, me rreth 30,000 kliente aktive dhe teprice kredie rreth 7 miliardë lekë, i cili ka dhene qe nga fillimi i aktivitetit rreth 56 miliardë lekë apo rreth 170,000 kredi, qe ushtron aktivitetin ne 73 zyra ne gjithe territorin e vendit, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin SPECIALIST IT per Zyren Qendrore.

Kualifikimet / Kërkesat

•Arsim të lartë në degët Informatik, Inxhinjeri Kompjuterash;
•Te kene njohuri te mira të sistemeve të operimit Linux,Windows Server 2012 dhe versionet me pas, Vmware 5.5 dhe versionet me pas;
•Te kene njohuri te mira te Serverave Blade, Storage dhe Tape Server;
•Te kene njohuri te mira të sistemeve të operimit Windows 7,8,10 dhe të sistemeve Antivirus etj;
•Te kene njohuri te mira Printera, Fotokopje dhe Skanera;
•Te kene njohuri te mira të rrjetave mbi bazë CISCO Firewall,Switche, Routera dhe Wireless;
•Te kene aftesi te mira komunikuese ne pune dhe ne grup;
•Kualifikime të tjera në fushën e teknologjisë së informacionit;
•Preferohet te kene eksperience pune ne sektore te ngjashem, ne sistemin bankar e financiar;
•Preferohet te kene leje per drejtim automjeti;
•Te mos jene larguar nga puna per masa disiplinore;

Shënime

Te gjithe kandidatet duhet te paraqesin dokumentet e meposhtme:

1.Kerkese per punesim
2.Curriculum Vitae
3.Fotokopje te Diplomes Universitare te shoqeruar me liste notash
4.Deshmi te ndryshme kualifikimi
5.Reference pune nga punedhenesi i fundit
6.Fotografi (1 cope)

Dokumentacioni i kerkuar te paraqitet brenda dates 30 Prill 2017 dhe te dorezohet ne zarf te mbyllur prane Zyres Qendrore te Fondit Besa, me adrese: Rruga “Brigada e VIII”; Pallati Nr. 5 (zona e ish bllokut), Tirane.

Per çdo informacion tjeter mund te vizitoni faqen tone zyrtare ne internet www.fondibesa.com dhe per çdo paqartesi mund te kontaktoni me Departamentin e Burimeve Njerezore & Sherbimeve prane Zyres Qendrore, ne nr. e telefonit: 04 2253841/842.

Dërgoja një miku

×

Dëshmi Suksesi

Evis Pogoni
For us at "COCA-COLA, the recruitment process is very important and many times not easy at all to find the right professionals. Compared to our experience with on line applications, duapune.com, ... More
Ilti Cela
I am Ilti Çela, IT specialist at the American Hospital in Tirana. I had my dark period looking for the perfect job, as everybody. I heard from some friends of mine about duapune.com. I signed in and ... More
Thoma Papa
My name is Thoma Papa and I am an architect. After studying and working in the UK, I came back in Albania in 2009. First thing I did was registering at duapune.com. The registration was simple and fas... More
Sonila Gala
DM Consulting Services and its website duapune.com is one of most trustworthy companies I know and I recommend it to all my friends.First thing I did was registering my CV on duapune.com.A daily e-mai... More

Help

 • [email protected]
 • (AL) +355 42-272622
 • (AL) +355 69-2031581
 • (KS) +377 44-416811

Social Media

Facebook Social Media

FEEDBACK

If you want to get an answer, put your email address in the message.
×

Share your story

If you want to get an answer, put your email address in the message.
×
+355 692031581/2