Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
OrthoNet 360 Sh.p.k.

OrthoNet 360 Sh.p.k.

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rruga Xhemal Tafaj, te Selvia
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel: +355-44-525-888
 • Mobile:
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Financier
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
12-03-2020
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Kompania OrthoNet 360 sh.p.k. eshte nje kompani qe merret me importin dhe eksportin e pajisjeve dhe implanteve mjekesore. Aktiviteti ka nisur ne Shtator te 2017 dhe kerkon te punesoje nje njeri me eksperience ne pozicionin e Financierit. 

Detyrat

 • Mbajtja e të dhënave të sakta mbi transaksionet ditore (te jene te perditesuara cdo dite);
 • Përgatitja e faturave dhe dokumentacioneve suportues;
 • Regjistrimi i llogarive të arkëtueshme dhe llogarive të pagueshme;
 • Përditësimi i sistemit të brëndshëm me të dhënat financiare;
 • Përgatitja e raporteve financiare;
 • Mbajtja e marrëdhënieve me klientët dhe furnitorët;
 • Rregjistrimi i veprimeve të magazinës, rakordim në lidhje me levizjet e materialeve.
 • Kontrolli detajuar i shpenzimeve & të ardhurave mujore të realizuara.
 • Rakordime me bankat, balancat e llogarive mujore, kontrolli saktësisë së regjistrimeve të transaksioneve bankare në kontabilitet.
 • Përgatitja e raporteve financiare në menyrë periodike mujore, gjashtëmujore dhe 1 vjecare.
 • Të mbikqyri dhe të mbajë nën kontroll tërësinë e sistemit financiar/kontabël të shoqërisë;
 • Të krijojë dhe të mbajë nën kontroll procedurat e hedhjes së të dhënave në programin kontabël (Financa 5).
 • Të mbikqyri në vazhdimësi dhe me përpikmëri proceset financiare, të kryej analiza/kontrolle të rregullta të faturimeve & pagesave të klienteve duke evidentuar klientët me probleme në likuidime.
 • Mbajtja, regjistrimi, kontrolli dhe rakordimi i dokumentacionit financiar te kompanise sipas legjislacionit ne fuqi (Fatura, arka, banka, listepagesa).
 • Mbajtjen e marrdhenieve me Institucione te ndryshme, si QKB, Drejtoria e Tatimeve, Bankat etj.
 • Te jete ne gjendje te analizoje te dhenat financiare, te llogarise kostot, dhe marzhet e kompanise si dhe te jape sugjerime per nevoja te drejtimit.
 • Te zbatoje politikat, dhe procedurat e kompanise.
 • Regjistrimin e veprimeve bankare dhe me arken.
 • Pergatitjen e liste pagesave, ne baze te monitorimit te prezences.
 • Te beje raportimet periodike tek ortaket sipas kerkesave specifike. 
 • Cdo informacion duhet te jete i perditesuar dhe i paraqitur sakte ne programin Financa 5.

Kualifikimet

 • Arsim i Larte, Fakulteti Ekonomik, Dega Financë – Kontabilitet; 
 • Të ketë mbi 5 vite përvojë pune në këtë fushë;
 • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze, gjuhe te tjera perbejne avantazh;
 • Të zotërojë njohuri te shkëlqyera të programit Financa 5;
 • Të zotërojë njohuri te shkëlqyera të paketës MS Office;
 • Njohuri të mira për shoqëritë tregtare, mënyrën e organizimit dhe funksionimit të tyre;   
 • Aftësi për të trajtuar informacion konfidencial në mënyrë të ndjeshme;  
 • Aftësi për të kryer shumë detyra, për të punuar nën presion dhe për të përmbushur afatet;    
 • Nivel i lartë integriteti, besueshmërie dhe orientimi të rezultateve;                                                                                                                      
 • Të zotërojë aftësi të mira komunikuese edhe punë në grup;
 • Të jetë i/e mirëorganizuar dhe i/e saktë;
 • Të ketë aftësi organizative, kreative dhe të ndihmojë në dhënien e ideve të reja. 

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".