Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Teatri Kombetar i Operas Baletit dhe Ansamblit Popullor

Dy dekadat e para të shekullit XX në Shqipëri karakterizohen nga lëvizje të shumta artistiko-kulturore (aktivitete muziko-teatrale, bandat muzikore, etj.) ku protagonistët kryesorë ishin shoqëritë artistike të përqendruara fillimisht në qytetin e Shkodrës dhe të Korçës, për t’u përhapur më vonë në të gjithë vendin. Ndër aktivitetet e shoqërive artistike në Shkodër numërohen një sërë melodramash të kompozitorëve shqiptar. Në vitin 1...

INFORMACIONE KONTAKTI

--- Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 11-03-2020 edhe 11 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Jurist
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Po
Letër interesi
Po
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
11-03-2020
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Kandidati konkurent për  pozicionin e punës Specialist/Jurist pranë Drejtorisë së Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse  duhet të plotësojë kërkesat e përgjithshme.

Kërkesat e përgjithshme që duhet të plotësojnë personat që aplikojnë:
1. Të jetë shtetas shqiptar;
2. Të ketë zotësi të plotë për të vepruar;
3. Të zotërojë gjuhën shqipe të shkruar dhe të folur;
4. Të jetë në kushte shëndetësore që e lejon të kryejë detyrën përkatëse;
5. Të përmbushë kërkesat ligjore për nivelin arsimor dhe të zotërojë aftësitë e nevojshme profesionale për vendin përkatës të punës;
6. Të mos jetë dënuar me vendim të formës së prerë të gjykatës për kryerjen e një krimi apo për kryerjen e një kundravajtje penale me dashje;
7. Ndaj tij të mos jetë marrë masë disiplinore e largimit nga puna për shkak të një shkeljeje të rëndë disiplinore

Kandidatët duhet të plotësojnë kërkesat e posaçme sa vijon:

1. Të ketë përfunduar studimet  e larta në degën Juridik  bachelor + master ose diplomën ekuivalente me to);
2. Të ketë  eksperiencë pune mbi 3 vjet në profesion;
3. Të njohë programet bazë kompjuterike; 
4. Të njohë dhe të zbatojë rregullat e etikës në administratën publike;
5. Të ketë aftësi të mira komunikimi, si dhe të jetë i aftë për të punuar në grup; 
6. Të ketë njohuri minimumi të dy gjuhëve të huaja  italisht dhe anglisht

Dokumentacioni, mënyra dhe afati i dorëzimit

1.Jetëshkrimi CV; 
2.Fotokopje të diplomës dhe të listës së notave të noterizuara. Për diplomat e marra jashtë Republikës së Shqipërisë të përcillet njehsimi nga Ministria e Arsimit dhe e Sportit;
3.Fotokopje të librezës së punës (të gjitha faqet që vërtetojnë eksperiencën në punë);
4.Fotokopje të letërnjoftimit (ID); 
5.Vërtetim të gjendjes shëndetësore; 
6.Vetëdeklarim të gjendjes gjyqësore; 
7.Çdo dokument tjetër që vërteton trajnimet, kualifikimet, arsimin shtesë, vlerësimet pozitive, rekomandime apo të tjera të përmendura në jetëshkrimin e kandidatit.

Përzgjedhja e kandidatit fitues do të bëhet nepërmjet konkurimit me dosje dhe me intervista të drejpërdrejta.
Dokumentacioni do të dorëzohet pranë sekretarisë së TKOBAP ( zyra e protokollit) deri më datë 25.03.2020.
Pas verifikimit të dokumentave të kërkuara, në Teatrin Kombëtar të Operas Baletit dhe Ansamblit Popullor,  kandidatët  të cilët plotësojnë kriteret e kerkuara do të lajmërohen nepërmjet numrit të tyre të kontaktit nga Sekretaria e Institucionit, për intervistën me gojë.
Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".