Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
ITE Engineering

ITE GRUP përfaqëson një shoqeri me pergjegjesi te kufizuar e cila zhvillon aktivitetin saj ne drejtimet kryesore: - Projektimi dhe zbatimi ne fushen e elektrike, elektronike, e telekomunikacion - Projektimi dhe prodhimi i paisjeve speciale te shperndarjes, transformimit dhe te matjes energjise elektrike ( kabina te TM, kuadro elektrike, panele matje etj).

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Autostrada Tirane Durres, Km5, Mbrapa QTU
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel:
 • Mobile:
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 17-12-2019 edhe 3 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier elektrik
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
17-12-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Menaxher projekti ne fushen elektrike per ndjekje te projekti/projekteve caktuar ne faza planifikimi, prokurimi dhe zbatimi.

Detyrat

 • Pergatite dokuementat per fillimin e punes ne objekte sipas listes ne dokumentin "Procedura Hapje Kantieri".
 • Kontrollon dhe pergatite nje plan buxhet te plote per projektin mbasi ka kontrolluar vizatimet e projektit, specifikimet e tij, kontraten dhe oferten e miratura nga investori / kontraktori.
 • Planifikon dhe pergatit planin e punes (time schedule) per projektin.
 • Planifikon fuqine puntore per tju pergjigjuur kerkesa te kantierit dhe perfundimit te projektit brenda afateve te rena dakort.
 • Mbledhe nga ing. Kantierit ose Skuadra Punes nevojen per materiale, vegla, mjete ndihmse etj nga kantieri.
 • Planifikon dhe informon administratori / drejtues teknik per tere mjetet e punes te nevojshme per plotesuar me suskese dhe ne kohe projektin.
 • Analizon kerkesat per materiale, vegla, mjete ndihmese nese jane perputhshmeri me projektin elektrike dhe dergon ato tek furnitori per ti kaluar ne porosi prane furnitorit perkates.
 • Monitoron me ing. Kantierit ose Skuadren Pune ecurine e punime ndertimore per kryerjen e punimeve ne kohen peraktese.
 • Kur eshte e nevojshme pergatit dhe propozon per ofertim kerkesa te projektit per zera te parashikuara ne kontrate.
 • Menaxhon korrenspondecen dhe dokumentat e projektin ne perputhje me kontraten ose sipas praktikave te kompanise.
 • Pergatit ne kohe timesheet (koheshenues) per projektet e ngarkuara dhe dorezon sipas afatit te paracaktuar ato prane departamentit te finances.
 • Negocion dhe zgjidhe kerkesat e klientit.
 • Asiston kostoisin me informacione teknike qe sherbejne per menaxhimin e aspektit financiar te projektit.
 • Perfaqson kompanine ne takime nga investitori/kontraktori lidhur me projekitn.
 • Supervizon dhe monitoron ing. Kantierit / Skuadre e punes per projekte qe eshte pergjegjes.
 • Menaxhon faturimin e objektit duke u dakortesuar me departamentin e Finaces dhe te dorezoje ne kohe dokumentacion e kerkuar per te mundesuar faturimin mujore.
 • Pergatit dhe dorezon tere dokumnetacionin per procedurat e mbylljes se projektit sipas kontrates ose sipas kersave te investitorit.
 • Kryen post analiza per kostot e projektit, per te percaktuar vende me hapsira per permisime ne projekte te tjera.

Kualifikimet

 • Nisem per te marre dhe cuar deri ne fund detyrat e caktuara.
 • Ka ne vartesi sipas projektit ing. Kantier ose direkt Skuader Pune
 • Njohuri te politikave te kompaniese per ruajtjen e informacionit.
 • Posti punes perfshin pergjesit mesiper por dhe detyra te tjera qe mund te caktohen nga Administratori.
 • Komunikim te mire dhe profesionale me stafin ne tere nivelet, kliente, furnitore etj.
 • Aftesi per te kryer detyra ne menyre profesionale dhe brenda etikes se punes.
 • Aftesi per te motivuar veten dhe grupet e punes.
 • Perdorim te mire te Autocad.
 • Perdorim te kapes Microsoft Office (Word, Excel).
 • Leje Drejtimi Kategoria B.
 • Gjuhe te huaj ne nivele mesatare Anglisht.
 • Gjuhe te huaj ne nivele mesatare Italisht.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Te interesuarit mund te plotesojne aplikimin e tyre online ne adresen.
Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".