Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Communication Progress

Communication Progress Sh.p.k, themeluar në 1998 dhe me pronësi private nga pronare Shqiptare, sjell njëzet vite experiencë në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit-TIK. Të pozicionuar si ofrues zgjidhjesh të integruara horizontalisht e vertikalisht TIK, kompania synon që në mënyrë të vazhdueshme t’i mundesoje rajonit akses në teknologjitë më të avancuara, nëpërmjet vendosmërisë për cilësi dhe mbështetjes për inova...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rr. Dritan Hoxha, Pall. M.C.Inerte, Kati 1, Laprakë, Tiranë
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel: +35542413901
 • Mobile: 04 2413901
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 15-12-2019 edhe 5 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
15-12-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Communication Progress Sh.p.k eshte duke kerkuar nje kandidat/e te pershtatshem per pozicionin "Analist i Sistemeve Software", i/e cili/a do te jete pjese e ekipit te Njesise se Analize dhe Kerkim – Zhvillim.

Detyrat

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Percakton objektivat operacionale nepermjet studimit te funksioneve te biznesit; mbledhjes se informacioneve; vleresimit te kerkesave per prodhim dhe formateve te percaktuara.
 • Permireson sistemet nepermjet studimit te praktikave ekzistuese; dizenjimit te funksioneve te reja.
 • Rekomandon kontrollet, si edhe ato periodiket, nepermjet identifikimit te problemeve; shkrimit te procedurave te permiresimit.
 • Merr pjese ne percaktimin e kerkesave te projektit nepermjet identifikimit te nevojave te projektit, fazave, dhe elementeve te tij; formimit te grupeve te projektit dhe planifikimet kohore.
 • Monitoron progresin e projektit nepermjet gjurmimit te aktiviteteve; zgjidhjes se problemeve; publikimit te raporteve te progresit; veprimeve te rekomanduara.
 • Miremban protokollet e sistemit nepermjet shkrimit dhe perditesimit te procedurave.
 • Siguron referencat per perdoruesit nepermjet shkrimit dhe mirembajtjes se dokumentacionit te perdoruesit; duke perfshire suportin; trajnimin e perdoruesve.
 • Ruan konfidencialitetin e perdoruesit dhe mbron operacionet duke e mbajtur informacionin konfidencial.
 • Pergatit raportet teknike nepermjet mbledhjes, analizimit, te rasteve spcifike zgjidhjeve optimale.
 • Kontribuon ne permiresimin e njohurive profesionale dhe teknike nepermjet pjesemarrjes ne seminare edukative; rishikimit te publikimeve profesionale; krijimit te rrjetit profesional; krahasimit te praktikave me vendet e tjera; pjesemarrjes ne shoqerite profesionale.
 • Kontribuon ne perpjekjet e grupit per te arritur rezultatet e kerkuara sipas nevojave.
 • Siguron ndjekien e implementimit te kerkesave ne bashkepunim me zhvilluesit dhe asiston ne implementim.
 • Merr pjese ne monitorimin e progresit te projektit nepermjet gjurmimit te aktivitetit; zgjidhjes se problemeve dhe koordinimit te prioriteteve.
 • Merr pjese ne organizimin e takimeve dhe prezantimeve per te ndare idete dhe gjetjet.
 • Raporton tek drejtuesi i ekipit ne lidhje me ecurine e implementimit dhe çeshtjeve te ngritura nga projektet qe ka ne ngarkim.
 • Jep rekomandime per permiresime te sistemeve software nepermjet studimit te praktikave ekzistuese; dizenjimit te modifikimeve dhe zgjidhjeve optimale.

Kualifikimet

Kualifikimet dhe kerkesat:

 • E preferueshme që aplikanti/ja të ketë përfunduar studimet në degët Matematikë/ Inxhinieri, Informatike Ekonomike/Informatike.
 • Të ketë aftësi të mira analitike dhe konceptuale të të menduarit ne dhenien e zgjidhjeve.
 • 3 ose me shume vite experience ne proceset e biznesit dhe analizat e sistemeve software, duke krijuar dhe zhvilluar produktet ose sherbimet software.
 • Njohuri te mira te gjithe Ciklit te Zhvillimit Software.
 • Të ketë njohuri të sistemeve ERP.
 • Njohuri ne zhvillimin e sistemeve te informacionit, principet testuese, metodologjite e projekteve dhe praktika te ngjashme.
 • Aftesi te shkelqyera te gjuhes Angleze dhe Shqip, ne lexim dhe shkrim.
 • Aftesi te avancuara ne ndertimin e marredhenieve dhe bashkepunimeve me grupin.
 • Aftesi per te shnderruar ceshtjet komplekse ndaj niveleve te ndryshme te perdoruesve, ne menyre te kuptueshme, miqesore, pozitive dhe profesionale.
 • Aftesi per te identifikuar nevojat, te inicioje, organizoje, koordinoje dhe menaxhoje projektet.
 • Aftesi per realizimin e disa puneve njekohesisht, krijimi i prioriteteve ne rrjedhen e punes dhe komunikimi per menaxhimin e konflikteve.
 • Aftesi shume te mira dhe experience ne paketen Microsoft Office (Excel, Word, Microsoft Project, PowerPoint, etj.)
 • Aftesi komunikimi dhe bashkepunimi me klientet nepermjet takimeve ne zyre apo jashte saj.
 • Iniciative dhe gadishmeri per te punuar ne orare fleksibel per permbushjen e afateve te projekteve kur eshte e nevojshme.

Ju lutemi dergoni aplikimin tuaj te plote ne emailin duke perfshire nje leter motivimi dhe cv-ne, brenda dates 15/12/2019.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Per kontakt drejtohuni tek Specialistja e Burimeve Njerezore, Anisa Kryekurti. Nr. celular: 0693321778
Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".