Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Profesionisti Recruitment Agency

Agjencia e Punësimit ‘’Profesionisti’’ pjesë e ‘’Çelësi Media Group ‘’, vjen në tregun Shqiptar me qëllim revolucionarizimin e tregut të punësimit. Për të arritur këtë qëllim ‘’Profesionisti’’ vjen si e para dhe e vetmja agjenci e cila mbulon të gjitha pozicionet e tregut të punës.

Profesionisti ofron për klientët zgjidhje reale për bizneset e tyre, nëpërmjet një shërbim rekrutimi profesional dhe cilësor. Ekipi i Profes...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rruga e Kavajes, Tirana Qendra CONDOR, Kati i 3-te Profesionisti
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel: +355 042 24 19 45
 • Mobile: 355 042235128
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 25-11-2019 edhe 10 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxhim
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
25-11-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Profesionisti në emër të një Klienti është duke kërkuar kandidatë të motivuar për rolin Drejtor Finance.

Qëllimi i Pozicionit: Te drejtoje  dhe  mbikqyri te gjitha aktivitetet financiare, te perfshira ketu edhe  pergatitja e raporteve aktuale financiare  dhe te parashikoje rritjen e ardhshme te biznesit.

Detyrat

Detyrat dhe Pergjegjësite:

 • Vendos objektiva afatshkurter dhe afatgjate per sektorin e finances, dhe garanton permbushjen e tyre brenda afateve.
 • Organizon punen brenda sektorit te Finances per te siguruar proces normal pune, si dhe jep keshilla dhe orientimin e nevojshem per zgjidhjen e problemeve apo kryerjen e detyrave, qe kane lidhje me regjistrimet dhe raportimet financiare.
 • Dizenjon politikat financiare te kompanise, rregullat dhe rregulloret dhe gjithashtu mbikqyr qe cdo department i zbaton keto rregulla.
 • Pergatit, implementon dhe kontrollon buxhetin e kompanise.
 • Zhvillon dhe prezanton raportet financiare qe kane te bejne me gjendjen e  shpenzimeve ne lidhje me buxhetin dhe informon departamentet per shumen e  balances se tyre te pambartur.
 • Drejton pergatitjen e raporteve financiare dhe siguron perputhje me te gjitha ligjet juridike dhe taksore te Shqiperise.
 • Raporton nje here ne muaj ne lidhje me treguesit financiare te kompanise.
 • Perfshihet ne procesin e intervistimit dhe te perzgjedhjes per kandidatet te cilet aplikojne per plotesimin e vendeve vakante ne sektorin perkates.
 • Bashkepunon me punonjesit per te krijuar nje ambjent harmonik pune.
 • Bashkepunon me BNJ per te rritur motivimin dhe zhvillimin e punonjesve te sektorit te Finances.
 • Angazhohet ne procesin e vleresimit te performances se stafit dhe garanton aplikimin e nje procesi te besueshem dhe efikas vleresimi performance.
 • Detyra te tjera sic nevojiten/kërkohen.

Kualifikimet

Aftësite e kërkuara: Arsimimi: Master ne Finance/Kontabilitet. 

Pervoja e Punes: Te pakten 5 vjet përvojë të mëparshme pune në pozicion drejtues finance.  

Aftësi te tjera:

 • Aftësi shumë të mira drejtuese.
 • Te kete njohuri shume te mira ne fushen e kontabilitetit, finances dhe programeve kompjuterike,
 • Te punoje me integritet, perkushtim dhe motivim ne interesin me te mire te Kompanise.
 • Te ruaje dhe mbroje konfidencialitetin e informacioneve te Kompanise.
 • Te kete aftesi per zgjidhje problemesh,
 • Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze dhe/apo Italiane.

Shënime

Duke klikuar më poshtë do t'ju shfaqet emaili i kompanisë për të aplikuar tek pozicioni.
Kliko këtu për të dërguar CV tënde direkt tek kompaniaDërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".