Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Gener 2 sh.p.k.

Gener 2 is an award –winning company that has established itself as a most reputable and prestigious construction, project management and engineering name in Albania.

Over the past decades, Gener 2 has swiftly developed from a simple construction local based company to an ambitious multi industrial organization that offers quality work by being innovative, trustworthy and committed to excellence.

Gener 2 pride...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Aba Business Center, Rr. Papa Gjon Pali II
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel: +35544501700
  • Mobile: +35544501700
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 07-11-2019 edhe 22 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
07-11-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Administrator Sistemesh

Detyrat

Instalon, mirëmban, konfiguron dhe bën backup-in dhe restaurimin e shërbimeve kur është e nevojshme për paisjet dhe shërbimet.
Instalon dhe konfiguron sistemet operuese, shërbimet e ndryshme si mail server, DNS, FTP, web, VOIP, IPTV, sistemet e monitorimit, etj.
Monitoron logset e sistemeve kritike, vlerëson ecurinë e tyre qoftë nga ana funksionale, ashtu edhe nga ana operacionale, konfiguron kushtet e alarmeve për rastet kur resurset janë drejt ezaurimit.
Përcakton dhe ndjek procedurat e punës për sigurimin e mbarëvajtjes së shërbimeve.
Planifikon në kohë përditesimet e nevojshme, ndërhyrjet e nevojshme të mirëmbajtjes si të zgjerimit të resurseve.
Ndjek me përparësi dhe përditesohet vazhdimisht në lidhje me problemet e sigurisë të zbuluara mbi sistemet në përdorim dhe lajmëron në kohë, planifikon dhe zbaton në bashkëpunim me skuadrën përkatese të IT rregullimin e këtyre problemeve.
Zbulon dhe zgjidh në kohë problemet e funksionimit të paisjeve, programeve dhe shërbimeve.
Përcakton dhe konfiguron akseset e shkallëzuara në resurset e informacionit si dhe ndjek politikat përkatëse të sigurimit të informacionit të kompanisë.
Krijon skripte, ndërfaqe, shërbimet web, etj; për integrimet e nevojshme të sistemeve të kompanisë ndërmjet tyre dhe/ose me sisteme të ndryshme të partnerëve të kompanisë.
Planifikon blerjet e nevojshme të paisjeve, programeve si dhe te licensave të nevojshme konform nevojave të kompanisë.
Merr pjesë në projektet që kanë të bejnë me shërbimet e ndryshme të kompanisë.

Kualifikimet

Edukimi: Të ketë përfunduar Inxhinieri Elektronike ose Informatike
Gjuhe te huaja: Njohuri te gjuhes Angleze
Njohuri kompjuterike: Njohuri në programet e dokumentimit si Visio, paketen Office, te dije te dokumentoje si duhet rrjetin, konfigurimet, procedurat baze, etj.
Eksperience në; sistemet operuese Linux (Debian, Centos, etj), sistemet VOIP (bazuar ne Asterisk: Vicidial, A2billing, Kannel, etj), sistemet virtuale VmWare, Vcenter 5.x, etj, në përdorimin e mjeteve të gjetjes së problemeve si telnet, ping, traceroute, ftp, tcpdump, nslookup, etj
Perferohet; Certifikata per administrimin e sistemeve virtuale, sistemeve Linux dhe sistemeve Cisco.
Eksperienca e kerkuar: Eksperiencë Min. 3 vjet në pozicionin e administrimit të sistemeve në një kompani telekomunikacioni ose me larmi të ngjashme të sistemeve.
Te kete patente drejtimi te makines te tipit B.

Shënime


Ose të plotësojnë formularin e aplikimit në faqen zyrtare www.gener2.al në seksionin "apliko online".
Afati i fundit i aplikimit është data 07 Nentor 2019, ora 17:00.
* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.
* Të gjithë aplikimet do të trajtohen në përputhje me dispozitat e ligjit Nr. 9887, datë 10.03.2008 "Për Mbrojtjen e të dhënave personale", ndryshuar,
Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".