Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Profesionisti Recruitment Agency

Agjencia e Punësimit ‘’Profesionisti’’ pjesë e ‘’Çelësi Media Group ‘’, vjen në tregun Shqiptar me qëllim revolucionarizimin e tregut të punësimit. Për të arritur këtë qëllim ‘’Profesionisti’’ vjen si e para dhe e vetmja agjenci e cila mbulon të gjitha pozicionet e tregut të punës.

Profesionisti ofron për klientët zgjidhje reale për bizneset e tyre, nëpërmjet një shërbim rekrutimi profesional dhe cilësor. Ekipi i Profes...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Rruga e Kavajes, Tirana Qendra CONDOR, Kati i 3-te Profesionisti
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel: +355 042 24 19 45
 • Mobile: 355 042235128
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 06-11-2019 edhe 17 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxhim
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
06-11-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Profesionisti në emër të një Klienti, i cili është një nga Agjencitë Marketing më të mirënjohura në Shqipëri, po rekruton Drejtor

Qëllimi i Pozicionit: Udhëheq punën në përputhje me rregullat dhe politikat e kompanisë. Garanton cilësi të lartë të shërbimit ndaj Klientit, performancë të lartë komerciale, dhe arritje të objektivave të Kompanisë.  

Detyrat

Detyrat dhe Pergjegjësite:

 • Harton strategjinë dhe planet e punës të Agjencisë, konverton këto strategji në objektiva për tu arritur nga sektorët përbërës të Agejncisë.
 • Harton politika, procese dhe procedura që garantojnë fluksin e punës së Agjencisë dhe mbarëvajtjen e saj.
 • Garanton zbatimin e tyre nga të gjitha palët e përfshira.
 • Menaxhon efektivisht Sektorët e Agjencisë duke u garantuar që: Secili sektor ka marrë objektiva performance si sektor dhe për secilin individ
 • Gjithë ekipi është i angazhuar dhe zhvillohet më tej me qëllim maksimizimin e kontributitit të tyre, të gjithë punonjësit janë prezantuar si duhet me punën e pritshme prej tyre me qëllim arritjen e objektivave dhe maksimizimin e performancës së tyre
 • Gjithë sektorët punojnë të bashkuar dhe në mbështetje të secilit.
 • Secili individ punon me standarde të larta profesionale dhe disiplinore sidomos përkundrejt klientit.
 • Udhëheq Menaxherët e Projekteve dhe garanton përputhshmërinë e projekteve me objektivat dhe strategjinë e Agjencisë.
 • Mbikqyr dhe ndjek marredhënien me Klientin me qëllim plotësimin e kërkesave të tyre dhe ofrimin e shërbimit cilësor.
 • Merr pjesë ne takime me Kliente te rëndësishem me qëllim prezantimin e shitjes, negocimin dhe mbylljen e kontratave të shitjes.
 • Perfaqeson Agjencine ne aktivitete te ndryshme.
 • Kontribuon për përmirësim dhe zhvillim të vazhdueshëm të mënyrave aktuale të funksionimit me qëllim: rritjen e profesionalizmit të punonjësve, përmirësimin e shërbimeve ndaj klientëve, përmirësimin e eficencës dhe efektiviteteti të shitjeve, maksimizimin e fitimit. Detyra te tjera sic nevojiten/kërkohen.

Kualifikimet

Aftësite e kërkuara:

Arsimimi: Diplomë universitare.

Pervoja e Punes: Përvojë të mëparshme në pozicion drejtues, në një kompani publiciteti apo marketingu me rol zhvillues biznesi me përgjegjësi komerciale.

 Aftësi te tjera:

 • Aftësi shumë të mira drejtuese.
 • Aftësi të forta kompjuterike me përvojë të mëparshme në përdorimin e programeve dhe soft-eve për menaxhim biznesi.
 • Aftësi të forta në marketing dhe shitje.
 • Aftesi shume te mira komunikuese.
 • E orientuar drejt arritjes.
 • Njohuri shumë të mira të gjuhes angleze/italiane.
 • Aftësi për të ndërtuar marrëdhënie të forta me Klientët e rëndësishëm.
 • Te punojë me integritet, përkushtim dhe motivim në interesin më të mirë të

Shënime

Duke klikuar më poshtë do t'ju shfaqet emaili i kompanisë për të aplikuar tek pozicioni.
Kliko këtu për të dërguar CV tënde direkt tek kompania

Procesi i Aplikimit: Te interesuarit janë të ftuar të dërgojnë aplikimin e tyre. 
Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".