Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.





Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.



Mirëseerdhët në duapune.com




Lim-Em

Shoqëria “LIM-EM” sh.p.k. është themeluar në vitin 1999, me bazë në prodhimin dhe shitjen e lëndës së parë me cilësinë më lartë të materialeve të ndërtimit dhe infrastrukturës, përmes Impiantit të Prodhimit të Inerteve të zotëruar nga kjo e fundit.

Në vitin 2000, aktiviteti i saj është zgjeruar me ndërtimin e veprave civile, ndërtime industriale, rrugë dhe ujësjellës me shtrirje gjeografike në të gjithë Shqiperinë. LIM-E...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Rr. e Durresit, Ish Uzina Tirana
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel: +355696020704
  • Mobile: +355696020704
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 02-11-2019 edhe 17 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.




Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxhim
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
02-11-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Shoqëria "Lim-Em" sh.p.k. është themeluar në vitin 1999, me bazë në prodhimin dhe shitjen e lëndës së parë me cilësinë më lartë të materialeve të ndërtimit dhe infrastrukturës, përmes Impiantit të Prodhimit të Inerteve të zotëruar nga kjo e fundit.
Në vitin 2000, aktiviteti I saj është zgjeruar me ndërtimin e veprave civile, ndërtime industriale, rrugë dhe ujësjellës me shtrirje gjeografike në të gjithë Shqiperinë.

LIM-EM me eksperiencë dhe reputacion të konsoliduar prej mbi 19 vitesh, ka hedhur hapa të rëndësishëm, duke projektuar dhe ndërtuar objekte të madhësive dhe funksioneve të ndryshme.

Ne jemi duke kërkuar një Menaxhere Prokurimesh.

Detyrat

1. Verifikon kërkesat e blerjes duke kontrolluar pershkrimin dhe specifikimet teknike; sqarimi i gjerave të paqarta; kerkon informacion shtese dhe rekomandon alternativa te reja fitimprurese.
2. Merr kerkesa nga Departamentet / Sektoret perkatese dhe pergatit Kerkese - Oferta ndaj furnitoreve sipas formatit te konsoliduar. Marrja e te pakten tre ofertave per cdo material / sherbim.
3. Pergatit nje analize te mirefillte duke krahasuar, cmimin e propozuar / kohezgjatjen e marrjes se sherbimit / menyra e pageses / afati I pageses / pershkrimi i matrialit / artikullit, dhe informacionet e tjera te rendesishme.
4. Merr miratimin e ofertave / cmimeve / furnitoreve nga Supervizori / Drejtuesi
5. Pergatit Urdhrat e blerjes duke verifikuar specifikimet dhe çmimin; merr rekomandime nga furnizuesit për artikujt zëvendësues.
6. Dergon Urdher Blerje tek furnizuesit merr materiale / sherbime të blera duke monitoruar, kontrolluar dhe pershpejtuar procesin e blerjes
7. Verifikon / rakordon me Magazinen Qendrore / Departamentin e Finances perkatese dorezimin e artikujve / sherbimeve, duke krahasuar materialet e pranuara me artikujt e porositur ne baze te kerkesave dhe urdherave te blerjes; zgjidh dergesat ne gabim me furnizuesit duke marre masa per dergimin e procedures se
8. Dergon kerkesat per pagesen e blerjeve te artikujve / sherbimeve prane Arkes Qendrore dhe Departamenteve te Financave perkates
9. Realizon dhe ndjek te gjithe proceduren dhe procesin e blerjes deri ne dorezim neper destinacionet perkatese na dhe koordinon duke plotesuar nderlidhjet sipas percaktimit te sakte te prioritetit te nevojave.
10. Pergatit Plan Pune ditor dhe javor te cilin e raporton nje dite perpara tek Supervizori.
11. Te tjera aktivitete prokurimi ose raporte Ad-Hoc sipas nevojave te Departamentit dhe me kerkese te Supervizorit.

Kualifikimet

- Te kete mbaruar studimet e larta per Administrim biznesi/ Marketing/ Mardhenie me publikun.
- Minimalisht 5 vjet eksperiencë pune në të njëjtin profil kryesisht në kompani ndertimi.
- Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.
-Të jetë i komunikueshem, të ketë aftësi të mira drejtuese menaxheriale, teknike.
- Të jetë i aftë të menaxhojë dica procese njëkohesisht.

Shënime

Duke klikuar më poshtë do t'ju shfaqet emaili i kompanisë për të aplikuar tek pozicioni.
Kliko këtu për të dërguar CV tënde direkt tek kompania

Të gjithë te interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre.
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Lim-em mer përsipër të trajtojë të gjitha të dhënat e kandidatëve me konfidencialitet të plotë.

Suksese!




Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.



Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.



Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".