Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
The North Unicorn

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, e cila do ta hapë një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë, në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet do t’iu ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

INFORMACIONE KONTAKTI

--- Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Prishtinë, Kosovë 29-10-2019 edhe 14 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxhim
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
29-10-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

The North Unicorn, është krijuar për të ofruar zgjidhje moderne të shitjes me pakicë, duke shfrytëzuar metodat dhe teknologjitë më të reja, që mundësojnë shitjen e produkteve të konsumit të shpejtë (FMCG). Kompania jonë po rritet dhe po kërkojmë Menaxher të Burimeve Njerëzore, t`i bashkohet stafit tonë!

Detyrat

Të mirëmbajë dhe përditësojë dosjet personale të stafit; Të përpilojë kontratat e stafit dhe t`i prezantojë ato tek Drejtori Financiar dhe i Administratës; Të përgatisë listën e pagave për personel dhe të mbikqyrë procedurat e hapjes së llogarive bankare për paga të stafit; Të përcjellë dhënien e pagave dhe të parpagimeve (avanseve të dhëna) për stafin; Të përcjellë pushimet e stafit; Të përkujdeset që punët e drejtorive regjionale të punës dhe Institutucionit të sigurimeve shoqërore të përfundohen më kohë; Të përpilojë kontratat e mirëmbajtjes dhe t`i prezantojë ato tek Drejtori Financiar dhe i Administratës; Të bëj përcjelljen e çështjeve ligjore të personelit regjional, në koordinim me Shefin qëndror të cështjeve administrative dhe të personelit . Të përcjellë shpenzimet lidhur me stafin, si: transporti, shujtat, etj. Të përcjellë procedurat që kompania duhet të ndjekë krahas ligjit në fushën e mbrojtjes civile, zjarrit dhe shëndetit; Të përcjellë marrjen me qira të automjeteve të kompanisë, ngarkesën me to, operacionet e sigurimit, përcjelljen e kilometrazhës, përcjelljen e taksave si dhe përcjelljen e dosjeve të veturave; Të bëjë shpërndarjen e detyrave ditore për stafin dhe të ndjek mbarëvajtjen e tyre; Të përcjellë mbarëvajtjen e zyrës në varësi me rregullat e vendosura; Të përcjellë mirëmbajtjen e veturave të përdorura nga zyra;

Kualifikimet

Diplomë Universitare në menaxhment, juridik, ekonomi apo fusha tjera relevante. Përparësi kanë kandidatët me diplomë Master në fushën përkatëse; Përvojë paraprake në punë dhe detyra të ngjashme; Përvojë menaxheriale në fushë të njejtë (e dëshirueshme) Aftësitë dhe njohuritë e kërkuara: Aftësi të shkëlqyeshme menaxhuese Aftësi politike dhe prezantuese, me kujdes të vecantë ndaj kërkesave me konfliktit interesi; Nivel të lartë të vetëdijesimit komercial; Të jetë në gjendje të marrë vendime dhe përgjegjësi Aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, shitjes dhe negocimit Aftësi të punojë nën presionin e afateve kohore Aftësi të mira për punë me kompjuter Të jetë fleksibil/e dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve Përkushtim dhe etikë në punë Njohja e gjuhës angleze

Shënime


Aplikoni duke dërguar CV në email adresën [email protected] , deri me datën 12.10.2019.


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".