Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Bregu sha

BREGU sh.a. u themelua në vitin 1994 si një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar nga Drejtorja Administrative dhe ortakja e vetme, Znj. Tatiana BREGU. Kompania më pas u formësua në një Shoqëri Anonime duke u kthyer kështu më 2004 në një kompani aksionarepa përfshirje publike. Selia e BREGU sh.a. ndodhet në qytetin e Tiranës. Firma ka një eksperiencë mjaft të gjerë në ndërtime civile, industriale, turistike, bujqësore, punime resta...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Rruga "Ismail Qemali", Pallati GENER 2, Kati 2
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile:
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 22-10-2019 edhe 2 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier ndertimi
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
22-10-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Përshkrimi i Punës: Inxhinieri i Zbatimi ndjek dhe mban përgjegjësi për mbikqyrjen e zbatimit te projektit ne teren duke perfshire ketu marrdheniet me nenkontraktoret dhe punemarresit e tjere te projektit.

Detyrat

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

• Ndërmerr studime teknike dhe të fizibilitetit duke përfshirë hetimet në terren;

• Mban dhe manaxhon kontaktin e perditshem me nenkontraktoret;

• Parashtron zgjidhjen e projektimit dhe të problemeve ne kantjer;

• Kujdeset për menaxhimin e buxhetit te projektit;

• Kujdeset dhe sigurohet që projekti është në përputhje me kërkesat ligjore duke perfshire ketu edhe mbajtjen e dokumentacionit ne kantjer;

• I kushton rëndësi të veçantë vlerësimit dhe qëndrueshmërisë dhe ndikimit mjedisor të projekteve në zbatim duke u siguruar që projektet të zhvillohen normalisht dhe strukturat përkatëse të jenë përfunduar brenda buxhetit dhe kohës së përcaktuar;

• Eshte pergjegjes per sigurine teknike dhe fizike ne kantier;

• Mban korespondencat perfitues-investitor-kontraktor-supervizion.

• Mban kontakte dhe I pergjigjet cdo kerkese te supervizionit;

• Menaxhon burimet njerezore ne kantier;

• Harton dhe kontrollon dokumentacionin teknik ne objekte;

• Harton librezat e masave dhe situacionet finale.

• Merr pjesë në hartimin dhe zbatimin e rregullores së sigurimit teknik.

Kualifikimet

Aftësi dhe Kualifikime:

• Edukim i lartë në Degën Inxhinieri Ndërtim;

• Minimumi 10 vjet eksperiencë pune si Inxhinier ndertimi ;

• Te kete punuar minimum ne tre projekte ndertimi me sistemin FIDIC ose PRAG;

• Njohje e mire e gjuhes Angleze;

• Njohuri kompjuterike, Microsoft office, Autocad, Programe profesionale;

• Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe negociuese;

• Aftësi për të kryer një sërë detyrash në terren pa mbikqyrjen e eprorëve;

• Aftësi të shkëlqyera për të krijuar dhe mbajtur komunikim korrekt dhe të përditshëm me administratën dhe eprorët.

• Aftësi të shkëlqyera në komunikim dhe prezantim si dhe aftësi të mira për punë në grup;

• Aftësia për të përcaktuar përparësitë dhe për të planifikuar punën në mënyrë efektive.

Shënime


Te gjithe te interesuarit duhet te dergojne CV, ne emailin: [email protected] ose ta dorezojne ate prane zyrave te kompanise ne adresen: Rruga Dervish Hima, pallati Ambasador 3, kati II, hyrja D11, Tirane Tel: +355676040733 Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur nga CV-te e tyre do te njoftohen per interviste. Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".