Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
duapune.com

Duapune.com është portal lider që operon në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni, me mbi 10 vite përvojë në tregun e punësimit. Qindra kompani dhe mijëra punëkërkues kanë besuar tek ne për shumë vite në të qënit një burim me vlerë si komunitet, në ofrimin e shpejtë të shërbimit dhe plotësimit të vendeve të punës për kompanitë nga aplikantët e databazës tonë të pasur.

Përveç portalit tonë, ne ju vijmë në ndihmë dhe kompanive bashkë...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Rruga Luigj Gurakuqi, shkalla 4, kati 2, ap.8
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile:
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Prishtinë, Kosovë 21-10-2019 edhe 1 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Specialist
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
21-10-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Duapune.com si pjesë e DM Consulting Services, ofron për më shumë se 15 vjet në Shqipëri dhe Kosovë shërbime të Burimeve Njerëzore të nivelit të lartë si Rekrutimi dhe Kërkimi Ekzekutiv, shërbimet e Trajnimit dhe Zhvillimit, shërbimet e Vlerësimit të Punonjësve, Trajnimit e Këshillimit të Karrierës. Në emër të një kompanie të konsoliduar në Kosovë që operon në fushën e Teknologjisë së Informacionit, jemi duke rekrutuar për një profil : Zyrtar i Blerjes dhe Shitjes së Sistemeve të Inxhinierisë elektrike (IE) Vartësit:Depoisti, Zyrtari i logjistikës Eprori: Drejtori i kompanisë, Menaxheri i Projektit

Detyrat

• Pranon të gjitha kërkesat / pyetjet e klientëve për furnizim me pajisje / materiale dhe shërbime të IE. Bën përcjelljen (leximin) e shpalljeve për tender, raportimin te departamenti i IE dhe zyra për menaxhimin e projekteve dhe përcjelljen gjerë në marrjen e vendimit për pjesmarrje.

• Mbanë takime me klientë dhe i informon për produktet dhe shërbimet që i ofron kompania. I dëgjon kërkesat e klientëve dhe bën plan për ofrimin e zgjidhjes në bazë të këtyre kërkesave.

• Hulumton tregun për produkte / shërbime të reja dhe propozon vendosjen e kontakteve të reja.

• I dërgon kërkesat / pyetjet furnitorëve dhe departmentit të IE dhe pranon të gjitha informatat, respektivisht kuotimet e çmimeve prej tyre.

• Mban takime dhe korrespondencë me furnitorët për mirëmbajtjen dhe avansimin e raporteve të ndërsjella.

• I negocion kushtet e blerjes së produkteve / shërbimeve.

• I negocion kushtet e shitjes së produkteve / shërbimeve.

• I proceson urdhërat e blerjes dhe shitjes.

• I koordinon punët me menaxherin e projektit deri në përfundim të projektit (nëse blerja, respektivisht shitja është bërë për nevoja të projektit).

• Pregatitë tenderët dhe, së bashku me Drejtorin dhe ekspertin nga departmenti përkatës, i rishikojnë tenderët para dërgimit të ofertës te autoriteti kontraktues, • Pranon vërejtjet dhe ankesat e klientëve dhe ndërmerr masa për eliminimin e pasojave dhe shkaqeve të tyre.

• Mbledhë informata mbi kënaqshmërinë dhe pritjet e klientëve, i analizon ato dhe propozon masa për avansimin e produkteve / shërbimeve të kompanisë.

• Përkujdeset për organizimin e pranimit të mallit (në aspektin kualitativ dhe kuantitativ) nga furnitori.

• Përpilon Fletëdërgesën.

• Përkujdeset për organizimin e livrimit të mallit te blerësi (klienti)

• I pregatitë raportet mbi shitjen / blerjen e realizuar dhe parashikimet për të ardhmen. • E arkivon dokumentacionin e shitjes.

Kualifikimet

• Edukimi:Diplomë universitare dhe (të mirëserdhura) certifikatat kualifikime / trajnime për produkte specifike

• Përvoja paraprake e dëshirueshme por jo e domosdoshme.

• Cilësi njerëzore, profesionale dhe organizative, aftësi në komunikim me njerëzit, aftësi e bindjes së bashkëbiseduesve, njohja e prodhimeve / shërbimeve të kompanisë dhe prodhimeve që distribuon kompania

• Njohja e gjuhëve të huaja (anglishtja e domosdoshme)

• Aftësi e punës nën presion.

Shënime


Dërgoni CV tuaj në adresën email [email protected], duke specifikuar pozicionin për të cilin po aplikoni.
Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".