Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
C.G.C shpk

C.G.C sh.p.k, will produce glass containers, which are going to be used mostly by food and beverages industry. Our initial plan is to create a Quartz Enrichment Factory in Librazhd District and the Glass Container Factory in Fier District. Our goal is to provide our customers with exceptional quality products, unparalleled customer service, and competitive pricing.

INFORMACIONE KONTAKTI

--- Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 01-10-2019 edhe 9 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
01-10-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Shoqeria "C.G.C" shpk ne kuader te zhvillimit te aktivitetit te saj eshte duke kerkuar Inxhinier Kostoist. Ofrohen kushte te mira pune dhe nje page shume e mire.

Detyrat

•Përgatitja e situacioneve mujore, librezës së masave, analizes së cmimeve duke përfshirë kontrollet e situacioneve te nënkontraktorëve dhe përgatitjen e situacionit përmbledhës për objektet;
• Rakordimi mujor me departamentin e financës për inventarët ,gjëndjen në magazinë dhe shkarkimin e materinaleve;
• Përpilimi dhe hartimi i preventivave me çmimet përkatëse për zëra të punimeve që kryen vetë kompania;
• Kontrolli i preventivave me çmimet përkatëse të projekteve të ndryshme që vijnë nga studiot e projektimit;
• Ndjekja e kostos në mënyrë periodike gjatë fazës së ndërtimit të objekteve, së bashku me PM,PT,IK;
• Raportimi i kostos së objekteve tek PM, DT dhe departamenti i Financës;
• Prëgatitja e preventivave të paketave tenderuese;
• Rishikim i analizave teknike dhe manualit të cmimeve sipas tregut dhe publikimeve zyrtare;
• Rishikim periodik i legjislacionit dhe botimeve në Fletoren zyrtare, në lidhje me cështje të kostove të ndërtimit dhe procedurave të kontrollit tatimor;
• Kontrolli të tregut për çmime të dhëna nga kontraktoret dhe nën-kontraktorët duke raportuar tek PM për ti ardhur në ndihmë negocimeve të ndryshme që do të bëhen për fiksimin e çmimeve në preventive;
• Asistence në përgatitjen e Buxhetit mujor ,Cost raport dhe Cash Flow, të punimeve;
• Kontrolli mujor fizik i Inventarëve për materialet;
• Hartimi i preventivave dhe situacioneve për punimet shtesë të klientëve, rimbursimet dhe rakordimet përfundimtare
• Mbajtja e nje database cmim-kosto

Kualifikimet

• Te ketë eksperiencë në fushën e mbajtjes së kostos në kompanitë e ndërtimit;
• Experiencë të pakten 6-7 vjet ;
• Te kete experience ne projekte te huaja;
• I aftë të përshtatet me teknologjinë dhe kërkesat e reja që dikton tregu i ndërtimeve;
• Të jetë i azhornuar me cmimet minimale fiskale për objektet e ndryshme;
• Te njohë programet bazë në kompjuter, autocad.

Shënime


Të gjithë te interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre nëpërmjet adresës së e-mailit: [email protected]

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Suksese!


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".