Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
FiCOM & Partners

Ficom was established in 2004 as a trading company in Albania. As years went by in 2016 the company was reorganized and therefore we added some new services such as distribution and consulting. Since it’s foundation, Ficom has operated with an unwavering commitment, honestly and integrity. After all, those are our core values. That’s how we were raised, that is how we do business and that’s how we personally conduct ourselves.

INFORMACIONE KONTAKTI

--- Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 25-09-2019 edhe 8 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Shitje
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Po
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
25-09-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

FiCOM & Partners, është duke kërkuar për një Menaxher Rajonal për një nga kompanit lider Thrace Pack, në sektorin e paketimit në Europë.

FUNKSIONI BAZË DHE QËLLIMI I PËRGJEGJËSIVE
Menaxheri i marketingut dhe shitjeve ndihmon në planifikimi dhe zhvillimin e strategjive të shitjes dhe marketingut, hartimin e plan buxhetit, menaxhimin e marrëdhënieve me klientin, hartimin kontratash, si dhe bashkëpunimin me strukturat vartëse për realizimin e shitjeve.

Detyrat

• Hartimi dhe implementimi i strategjisë së përgjithshme të marketingut dhe shitjeve në përputhje me strategjinë dhe objektivat e biznesit duke e detajuar në plane veprimi mujore;
• Hartimi dhe monitorimi i një plani vjetor marketingu dhe shitjesh, i cili detajon aktivitetet e vitit që përkojnë me objektivat e miratuara të biznesit;
• Hartimi i buxhetit vjetor të marketingut dhe të shitjeve, ndjekja dhe realizimit të tij;
• Përfaqësimi i kompanise në evente dhe media të ndryshme;
• Manaxhimi i kanaleve sociale të medias së kompanise;
• Përgatit analiza të tregut, të konkurrencës, të cmimeve, të kënaqësisë së klientit, të elementeve publicitare dhe ia prezanton ato Bordit;
• Përgatit plan media- për të marketuar sa më shumë brandin e kompanisë; Zhvillimin dhe përmiresimin e njohjes së Brand-it;
• Kërkimi dhe gjetja e zgjidhjeve efikase e të gjitha mënyrave të mundshme për të bërë marketing;
• Monitorimi i zbatimit të aktiviteteve të marketingut brënda buxhetit dhe në cilesinë e kërkuar;
• Rishikimi i ekzekutimit të planit të aktivitetit për veprime proaktive dhe korrigjuese të mundshme;
• Organizimi i promocioneve të vazhdueshme si element taktike për të rritur shitjet; organizimi i aktiviteteve sezonale për të rritur shitjet;
• Krijon sherbime dhe paketa te reja;
• Përgjegjes për rishikimin e përmbajtjes së website-it të kompanisë dhe sigurohet se të gjitha informacionet në të janë të azhornuara;
• Udhëheq kërkime në treg për të identifikuar kërkesat e tregut aktual dhe në të ardhmen;
• Informon klientët potencialë në lidhje me shërbimet, produktet, ofertat. Propozon oferta të personalizuara për klientët;
• Komunikon kërkesat e klientëve tek Bordi para finalizimit të kontratës;
• Përgatit plane veprimi dhe skedule për të identifikuar klientë të rinj dhe planifikon mënyren e përqasjes së kontakteve të reja. Paraprakisht analizon potencialin e tyre blerës;
• Negocion me klientin për termat dhe kushtet, mbyll kontratën dhe informon atë për të drejtat edhe detyrimet që lindin me nënshkrimin e kontratës. Siguron zbatimin me korrektësi të kontratës me klientin;
• Identifikon nevojat për trajnim, si dhe merr pjese ne procesin e rekrutimit te stafit ne varësi;
• Bashkëpunon me kryeshitësat për të gjeneruar ide dhe iniciative konkuruese dhe motivuese për shitesat;
• Mishëron kulturën e kompanisë dhe për të ruajtur shitje të larta në angazhimin e punonjësve;
• Bashkepunon me IT për të motivuar iniciativën e shitjes;
• Bën vlerësimin e performancës për stafin në varesi dhe benefitet për ta;
• Bën takime të rregullta periodike, për ecurinë dhe problematikat e shitjeve dhe strategjitë e marketingut;
• Raporton tek Bordi periodikisht, potencialet për produkte dhe shërbime të reja, zhvillime specifike, informacione të mbledhura në terren, aktivitetet e konkurencës etj;
• Rifreskimi i database së klientit;
• Mbron vlerat e organizatës duke e mbajtur informacion konfidencial;
• Zbaton detyra të tjera që i caktohen;

Kualifikimet

Edukimi: Diplomë në Marketing, Administrim Biznesi;
Eksperiencë Pune: Preferohen kandidatë me mbi 2 vjet përvojë profesionale në marketing dhe shitje, përbën përparësi përvoja në Biznes;

Aftësi:
• Njohje të mira në Marketing dhe të parimeve të reklamimeve, duke përfshirë sektorin e marketingut, rritjen e ofertës së produkteve, përfitimet nga shitjet;
• Aftësi të mira ndërveprimi në biznes dhe shitje: ai/ajo duhet të ketë aftësi të shkëlqyera në komunikim si gojarisht dhe nëpërmjet telefonit, me palët e interesuara dhe me të gjithë operatorët e tjerë.
• I aftë që të jetë i suksesshëm dhe të shfaq përvojën e vetë në menaxhim lidhur me klientët dhe kontratat e rëndësishme;
• Aftesi te mira negociuese në mbyllje kontratash;
• Punëtor, këmbëngulës, dhe i besueshëm;
• Pozitiv dhe entuziast;
• I orientuar dhe me fokus të qartë, cilësi të larta dhe të jetë familjar me biznesin;
• I matur, i besueshëm dhe profesional në marrëdhëniet me ekzekutivët e Kompanisë;
• Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe të dijë të bëhet pjesë e grupit;
• Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;
• Të ketë leje drejtimi;
• Njohuri shumë të mira të programevë të paketës Office.

Shënime


Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (letër shoqëruese dhe CV) në adresën [email protected]
Page shume e mire + bonuse.
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Afati i dorëzimeve të CV-ve është deri më 15/09/2019


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".