Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
Fusha

Engineering, Construction, Infrastructure, Energy, Greening, Real Estate, Cleaning Services, Quarry Management and Caprari Pumps

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Rr.Murat Toptani
  • Tirane, Shqipëri
  • Tel:
  • Mobile:
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 31-08-2019 edhe 10 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Menaxhim shitjeve
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
31-08-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Fusha sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndertimit në Shqipëri. Themeluar ne vitin 1994, me nje game te gjere sherbimesh si : Ndertim, Insfrastrukture, Pastrim, Real Estate, Prodhim, etj, kërkon të zgjerojë stafin e saj ,në pozicionin:Menaxher/e Shitjesh

Menaxher/e Shitjeve do te jete pergjegjes për manaxhimin e pronave, në të gjitha aspektet teknike, financiare, administrative.

Detyrat

• Menaxhimi dhe monitorim i vazhdueshëm i marrëdhënieve me klientët e rinj edhe ekzistues.

• Mbajtja e marrëdhënieve me nënkontraktorët dhe përzgjedhja e aseteve të kleringut. Lidhja e kontratave paraprake me ta dhe vazhdimi i marrëdhënieve me klientët.

• Koordinimi me departamentin e financës për mënyrën e pagesës nga klienti dhe afatet kohore të derdhjeve, të cilat janë caktuar në kontratën paraprake të shitjes.

• Ndjekja e marrëdhënieve me klient te rinj dhe me klientët ekzistues.

• Informon klientin ne lidhje me cilësinë e ndërtimit, cmimet, hipotekimin, financimin, mirembajtja, dhe shërbimeve të tjera që ofron kompania e ndertimit.

• Informon klientin per detyrimet qe ai ka edhe ndjek kete procedure derisa eshte kryer pagesa.

• Informon klientin mbi fazat e ndryshme në të cilat kalon ndërtimi i një objekti dhe afatet kohore të realizimit të tyre nga shoqëria.

• Reklamon, prezanton dhe shet produktet e kompanisë, klientëve ekzistues dhe potencial dhe i ndihmon ata për të berë zgjedhjen më të përshtatshme sipas nevojave të tyre.

• Ndjek arkëtimet nga klientë specifik.

• Plotësimi i kontratave të porosisë dhe te shitjes.

• Firmosja e kontratave me nënkontraktoret e marrevëshjes së brëndshme kur kemi një marrëdhenie kleringu.

• Identifikon dhe zgjidh shqetesimet/problemet e mundshme te klienteve dhe i delegon ato tek stafi perkates i kompanise.

• Plotësimi i kontratave përfundimtare të shitjes për pronat e hipotekuara, ndjekja e procedurave noteriale.

• Harton një databasë klientësh dhe perditëson atë vazhdimisht.

• Harton një database për shitjen e njësive me këste ose me kredi.

• Ruan dhe përditeson listën e pronave në dispozicion.

• Administron te gjitha pronat duke arkivuar te gjithe dokumentacionin perkates te cdo njesie/apartamenti (Librezat OSHEE, Librezat UKT, Certifikate Pronesie) si dhe identifikon problematikat nqs ka.

Kualifikimet

• Aftësi te shkelqyera komunikimi në të shkruar dhe verbale

• Aftësi në manaxhimin e projekteve (duke manaxhuar disa detyra njëkohësisht) dhe të marrëdhënieve në përgjithësi

• Eksperiencë në buxhetimin dhe raportimin

• Aftësi planifikimi strategjike, analitike dhe organizative

• Aftësi për të bashkëpunuar së brendshmi dhe së jashtmi për të bashkërenduar aktivitetet marketing.

• Njohuri të mira kompjuterike, MS Office, Autocad (read).

Shënime


Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën email: [email protected]

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 , date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".