Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
Bau Academy

Bau Academy është themeluar nga kompania e mirënjohur Al Trade Holding e cila tashme ka një historik te gjate ne fushën e ndërtimit dhe prodhimit ne Kosove. Bazuar ne nevojat e tregut por me konkretisht ne nevojat e vet kompanisë amë, është parë e leverdishme dhe fizibile të hapet një shkolle e mesme e larte profesionale që do të ofronte kushte me standarde evropiane në mënyre që tu krijojë nxënësve mundësi të përshtatshme dhe atmo...

INFORMACIONE KONTAKTI

--- Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Prishtinë, Kosovë 30-08-2019 edhe 12 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
30-08-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Bau Academy Sh.p.k kerkon: Instalues dhe Servisues i Teknologjisë Informative dhe Komunikimit.

Detyrat

 • Merr pjesë aktivisht në zhvillimin dhe planifikimin institucional të programit përkatës për të cilin angazhohet;
 • Njihet në detaje me rregulloret e shkollës dhe i aplikon ato gjatë organizimit dhe mbajtjes së mësimit;
 • Ndërmerr iniciativë për përditësimin e programit mësimor profesional, si për literaturën teorike ashtu edhe për pjesën e moduleve praktike;
 • Bёnë organizimin, koordinimin dhe bashkërendimin e punёs sё mёsimdhёnёsve tё profilit.
 • Kontribuon nё planifikimin nё detaje tё materies mёsimore e cila do tё caktohet tё punohet gjatё vitit mёsimor dhe realizimin e saj.
 • Bёnë planifikimin nё detaje tё angazhimeve shtesё tё punёs me nxёnёs si: organizmin e garave tё diturisё, ekskursioneve qё lidhen me programet mёsimore, aktivitete jashtëmësimore të nxënësve, organizimin e manifestimeve tё nryshme qё kanё rёndёsi pёr shkollёn dhe mё gjerё.
 • Merr inicitiva tё planifikuara mirё pёr tё bashkёpunuar me aktivet profesionale jo vetёm brenda shkollёs por edhe me shkolla tjera, me qёllimin tё avancimit tё procesit edukativo-arsimor duke kёmbyer pёrvoja tё ndryshme;
 • Zhvillon planin dhe orarin e mbajtjes së mësimit, në varësi të grupeve;
 • Propozon ndarjen e lëndëve mësimore,
 • Mban provimet klasore, dhe provimet tjera,
 • Menaxhon dhe mbikëqyrë arritjen e standardeve sipas kërkesave të shkollës;
 • Përgatitë raporte të rregullta lidhur me realizimin e mësimit.
 • Të realizojë planprogramin mësimor për vendin përkatës të punës.

Kualifikimet

Preferohet:
 • Master i shkencave kompjuterike
 • Sistemi 4 vjeçar i shkollimit ose bachelor
 • Master i informatikës dhe fakulteti i elektroteknikës
 • Njohuri të thellë në fushën profesionale specifike të fituar përmes arsimimit universitar dhe trajnimeve përkatëse;
 • Shkathtësi në komunikim dhe planifikim të punës;
 • Njohja e gjuhës Angleze dhe Gjermane (dëshmitë e ofruara janë përparësi);
 • Shkathtësi hulumtuese, analitike dhe vlerësuese
 • Shkathtësi kompjuterike në aplikim të programeve (Word, Excel, Power Point, Access);
 • Njohuri të mira mbi ligjet në fushën përkatëse;
 • Aftësi për të punuar në ambientet e punës në grup.

Shënime


Dokumentet e kërkuara
 • CV në format Evropian
 • Diplomën/at dhe çertifikata relevante profesionale
 • Referencat e punës

Ju lutem na i dërgoni CV-të tuaja në e-mail adresën: [email protected] dhe tek rubrika “subject” të ceket emri mbiemri dhe pozita e kandidatit në të cilën aplikoni.
Konkursi do të jetë I hapur deri më datë 05.08.2019. Vetëm personat të cilët do të përzgjidhen për intervistim do të kontaktohen.


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".