Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
Pacta Sunt Servanda

Studio Përmbarimore “Pacta Sunt Servanda”

INFORMACIONE KONTAKTI

--- Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Gjilan, Kosovë 08-08-2019 edhe 19 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Specialist
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Po
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
08-08-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Studio Përmbarimore “Pacta Sunt Servanda”, me seli në Gjilan, Rr. “Abdullah Tahiri”, H-30, Kati i I-rë, Nr. 71, me Përmbarues Privat Sefer Sh. Arifi, i emëruar për territorin e Gjykatës Themelore në Gjilan. Zyra e Përmbaruesit Privat Sefer Sh. Arifi ofron mundёsi pёr zhvillim personal dhe tё karrierёs pёr individёt me ambicie, profesionalizёm dhe pёrkushtim pёr standarde tё larta tё performancёs dhe pagë të dinjitetshme.
Ne kёrkojmё profesionist tё kualifikuar pёr pozitat, si nё vijim:
Zyrtar\e ligjor\e (2 pozitë)

Detyrat

Detyrat e Punës për Zyrtar/e Ligjor/e:

 • Kontrollimi i shkresave të lëndëve të paraqitura nga kreditorët;
 • Përfaqësimi në gjykatat dhe institucionet tjera kompetente;
 • Pergaditja e lëndëve për ndërmarrjen e veprimeve përmbarimore jashtë zyrës;
 • Asistimi në përmbarime në teren;
 • Organizimi i daljes në teren me Zyrtarin Përmbarimor;
 • Mbajtja e kalendarit për daljet në teren;
 • Përcjellja e afateve pas veprimeve të ndërmarra në terren rreth daljeve në vazhdim;
 • Monitorimi i lëndëve në procedurë përmbarimore;
 • Pregaditja e lëndëve lidhur me prapësim/ankesë për Gjykatat kompetente në Kosovë;
 • Përpilimi i akteve që dalin në kuadër të punës;
 • Komunikimi me palët në procedurë përmbarimore;
 • Dorëzimi i shkresave në terren sipas nevojës;
 • Plotësimi i fletëdorëzimeve për shkresat që dalin gjatë punës;
 • Interpretimi i Ligjit të Procedurës Përmbarimore dhe Ligjeve tjera të aplikueshme në Republikën e Kosovës;
 • Kryen punë dhe detyra tjera sipas nevojës;

Kualifikimet

Kualifikimet e kërkuara:
 • Të ketë të përfunduar fakultetin juridik;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të përpilimit të dokumenteve të ndryshme;
 • Nivel të lartë profesional dhe integritet personal;
 • Shkathtësi të avancuara komunikuese dhe për diskutim;
 • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
 • I gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
 • I gatshëm të punoj nën presion të punës;
 • Njohuri në Microsoft Office (word, excel, outlook etj.);
 • Preferohet njohja e gjuhëve të huaja;
 • Të ketë gatishmëri të punoj edhe jashtë orarit të punës sipas nevojës;

Shënime


Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në e cila duhet ti ketë të bashkangjitura dokumentet për përgaditjen profesionale, një letër motivimi si dhe një fotografi te kandidatit.
Dokumentet e kërkuara duhet të dërgohen në e-mail adresën: [email protected] ose dorëzimin e kopjës fizike në zyrën e Studios Përmbarimore “Pacta Sunt Servanda”, Gjilan.
Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet sipas përshkrimit të pozitës ftohen në intervistë.
Konkursi është i hapur deri më datë: 14.07.2019, ora: 24:00.


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë