Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
Agikons

''Agikons'' sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ‘’Marea Resort’’ (Kavajë), “Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), “Plazhi i Gurtë” (Qeparo), “Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe “Meshtekna” Brez...

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit" A0/1 Tirane
 • Tirane, Shqipëri
 • Tel: 48830021
 • Mobile: 0684052085
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 07-08-2019 edhe 18 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
07-08-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ''Marea Resort'' (Kavajë), ''Tarraca e Ullijve'' (Dhërmi), ''Plazhi i Gurtë'' (Qeparo), ''Bougainville Bay'' (Sarandë) si edhe ''Meshtekna'' Brezovice.

Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në Departamentin Teknik, në pozicionin:

Inxhinier Termoteknik

Inxhinier Termoteknik Ndjek punimet termoteknike të sistemeve të kondicionimit, mbrojtja nga zjarri, sistemet hidro.

Detyrat

 • Supervizon zbatimin e projekteve të sistemit HVAC.
 • Bashkëpunon me Menaxherët e Projektit dhe Inxhinierët e Ndërtimit për të krjiuar apo modifikuar pararametrat e projektimit të sistemit HVAC.
 • Ndjek dhe kontribon në mënyrë të vazhdueshme në procesin e përgatitjes së preventivave të punimeve, kohën në të cilën do të realizohet dhe stafi që do punojë.
 • Liston në mënyrë të detajuar materialet dhe paisjet mekanike që nevojiten për projektin, për të cilat zhvillohet procesi i tenderimit dhe i prokurimeve.
 • Realizon lista të detajaura të veglave dhe mjeteve që nevojiten për procesin e instalimit dhe kolaudimit.
 • Analizon sistemet dhe pajisjet e HVAC kur është e nevojshme për të gjetur keqfunksionime ose jo efikasitet dhe krijon zgjidhje të përshtatshme për të optimizuar performancën dhe për të rritur efikasitetin e operimit.
 • Realizon procedurat e testimit të projektimit dhe pajisjeve të kontrollit për të vlerësuar me saktësi produktet dhe për të identifikuar fushat që kërkojnë modifikime dhe testime të mëtejshme.
 • Pergatit ose kordinon gjithë dokumentacionin e duhur tekniko –ligjor për marrjen e lejeve përkatëse në institucionet vëndase.
 • Harton dhe kontrollon situacionet mujore.
 • Kujdeset për të siguruar mirëmbajtien periodike të sistemit te instalimeve mekanike gjatë fazës të shfrytezimit.
 • Përpilon dhe koordinon punën për prëgatitjen e manualeve të mirëmbajtjes të instalimeve mekanike.
 • Përgatitja e dosjes për lejet në institucionet përkatëse ,në kohën e duhur.
 • Ndjek punimet e projekteve dhe plani MNZ.
 • Planifikon, organizon dhe mbikqyr punën e nënkotraktorëve mekanik për t’u siguruar se të gjitha punimet po kryhen sipas parametrave të percaktuara;
 • Kontribon në rekrutimin e stafit teknik për realizimin e instalimeve.
 • Organizon dhe supervizon grupet e punës sipas projekteve të caktuara.
 • Raporton tek Kryeinxhinieri.

Kualifikimet

 • Të jetë diplomuar prane Fakultetit të Inxhinierisë, profili Inxhinieri Mjedisi dhe i pajisur me diplomë sipas sistemit të vjetër (5 vjecar) ose diplome të nivelit të dytë.
 • Të ketë minimumi 5 vite eksperiencë pune në zbatim sidomos në sektorin e kondicionimit dhe ventilimit.
 • Të zoterojë “Paketë Office” dhe AutoCad.
 • Të ketë aftësi të mira planifikuese, organizuese dhe komunikuese.

Shënime


Paga është e negociushme në varësi të përvojës së kandidatit.

Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre deri më datë 07.08.2019 në adresën email: [email protected]

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 , date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë