Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
SALILLARI Ltd

SALILLARI Ltd, was established as a construction company in 1994 Berat. Since then the company has extended its operation throughout the country from Shkodra to Saranda. The company was grown very fast during last years in reply to the demand of Albanian construction industry and now is one of the biggest companies in our country. The fast developing of the activities maid necessary the transfer of headquarter to Tirana in 2000....

INFORMACIONE KONTAKTI

 • Old Street Vore - Marikaj, Km 1
 • Vorë, Shqipëri
 • Tel: 4 7 644 047
 • Mobile:
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 29-07-2019 edhe 9 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Inxhinier ndertimi
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
29-07-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Kompania "SALILLARI shpk" kerkon te punesoje INXHINIER NDERTIMI PER MIRMBAJTJE RRUGE
PERSHKRIMI I POZICIONITInxhinieri i ndertimit ka si detyre funksionale organizimin dhe drejtimin e punimeve te mirembajtjes se rrugeve ne perputhje me projektin, preventivin, specifikimet teknike, standardet, grafikut te miratuar deri ne fazen e dorezimit te objektit.

Detyrat

 • Shqyrton detyrat sipas kontrates se nenshkruar.
 • Perpilon dhe raporton per dokumentacionin teknikoligjor te nevojshem ne kantier.
 • Zbaton plan-organizimin e punimeve, harton planetditore, javore dhe mujore dhe paraqet tek eproret per diskutim apo miratim.
 • Mban pergjegjesi per zbatimin e punimeve ne perputhjeme kriteret e sigurise ne pune te caktuara ne standartet ISO perkatese dhe mekriteret e percaktuara ne planin e sigurise te perpiluar.
 • Merr pjese ne te gjitha matjet qe kryhen per volumetdhe mban proces verbale perkatese;
 • Merr pjese ne te gjitha takimet dhe vleresimet nga investitoridhe merr masat perkatese duke u konsultuar me menaxherin e projektit.
 • Zbaton grafikun e punimeve ne perputhje me afatet e percaktuara ne kontratat e zbatimit te punimeve;
 • Ploteson cdo dite ditarin e punimeve dhe Librin e kantjerit dhe ja paraqet eproreve kur i kerkohet;
 • Ploteson ne vazhdimesi dokumentacionin tekniko-ligjorgjate fazave te ndertimit deri ne perfundim te projektit;
 • Ndjek dhe mban pergjegjesi per normativat e harxhimit te materialeve qe vendosen ne veper;
 • Kerkon qe te gjitha materialet qe vijne ne objekt tejene te shoqeruara me certifikata origjine dhe cilesie konform specifikimeve teknike;

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit, Profili Infrastukture perben perparesi.
 • Gjuhe te huaja: Anglisht ne nivel te larte (i gjithe dokumentacioni dhe korrespondenca do te jete ne gjuhen angleze).
 • Njohuri kompjuterike: Microsoft Office, Project, Autocad.Mosha: Deri 45 vjeç.
 • Eksperienca e kerkuar: Mbi 5 vjet eksperience.

Shënime


Dergoni Cv ne: [email protected], ose te kontaktojne tek numri i telefonit: +355 68 20 55 689


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë