559 Punë aktive

100742 Punëkërkues

6287 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
OXA Group

Oxa Group është aksionar i disa kompanive që janë të përfshirë në investime dhe industri të ndërtimit, përpunimit të drurit dhe industrisë së prodhimit të mobiljeve, arsimit, industrisë së telekomunikacionit, prodhimit të bizhuterive dhe shitjes me pakicë dhe shumicë. Portofoli i produkteve të Oxa Group mund të personalizohet për të mbështetur një shumëllojshmëri të gjerë të detyrave, teknologjive dhe nevojave individuale gjithmo...

INFORMACIONE KONTAKTI

  • Ahmet Kaciku Ferizaj
  • Ferizaj, Kosovë
  • Tel: +381 38 731000
  • Mobile:
Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Prishtinë, Kosovë 10-07-2019 edhe 21 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Po
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
10-07-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Kompania OXA-Group me seli në Ferizaj, është në kërkim të personave entuziast dhe kreativ për plotësimin e pozitës:
Social Media Specialist & Web Developer

Detyrat

•Menaxhon kampanjat e marketingut të OXA-Group dhe kompanive të saj me fokus në rrjetet e ndryshme sociale (Facebook, Instagram, etj);
•Krijon dhe menaxhon përmbajtjen për publikim;
•Ndërtimi dhe zbatimi iplanit të marketingutsocial nëpërmjet hulumtimeve konkurruese, krahasimit të standardeve, si dhe krijmi i marrëdhënieve me komunitetin online duke identifikuar faktorët kyç dhe audiencën;
•Monitoron dhe i ofron informacione përkatëse përdoruesve të rrjeteve sociale përkitazi me produktet dhe aktivitetet e kompansë;
•Kujdeset për reputacionin e kompanisë në rrjetet sociale;
•I ndjekë dhe u përshtatet trendeve të reja të rrjeteve sociale, dizajnit dhe strategjive;
•Në bashkëpunim me mbikëqyrësin zhvillon kampanja të ndyshme marketingu në funksion të zgjerimit të prezencës në rrjetet sociale, duke u bazuar në trendet e fundit të marketingut online;
•Bashkëpunon me departamentet e tjera brenda kompanise me qëllim të kordinimit të veprimeve per kampanjë sa ma efektive.

Kualifikimet

•Të ketë të mbaruar së paku shkollimin e mesëm, diploma universitare në fushat relevante do të konsiderohet përparësi;
•Përvojë pune në menaxhimin e rrjeteve sociale ;
•Të ketë njohuri dhe përvojë të dëshmuar në menaxhimin e rrjeteve sociale si: Facebook, Instagram, LinkedIN etj;
•Njohuri të përshtatshme të web design dhe zhvillimittë WEB-it;
•Njohuri lidhur me E-Commerc;
•Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese, në të folur dhe në të shkruar;
•Njohja e shkëlqyeshme e gjuhës shqipe dhe angleze;
•Qëndrim pozitiv dhe aftësi shumë të mira të menaxhimit të kohës
•Menaxhon kampanjat e marketingut të OXA-Group dhe kompanive të saj me fokus në rrjetet e ndryshme sociale (Facebook, Instagram, etj);•Krijon dhe menaxhon përmbajtjen për publikim;
•Ndërtimi dhe zbatimi iplanit të marketingutsocial nëpërmjet hulumtimeve konkurruese, krahasimit të standardeve, si dhe krijmi i marrëdhënieve me komunitetin online duke identifikuar faktorët kyç dhe audiencën;
•Monitoron dhe i ofron informacione përkatëse përdoruesve të rrjeteve sociale përkitazi me produktet dhe aktivitetet e kompansë;
•Kujdeset për reputacionin e kompanisë në rrjetet sociale;
•I ndjekë dhe u përshtatet trendeve të reja të rrjeteve sociale, dizajnit dhe strategjive;
•Në bashkëpunim me mbikëqyrësin zhvillon kampanja të ndyshme marketingu në funksion të zgjerimit të prezencës në rrjetet sociale, duke u bazuar në trendet e fundit të marketingut online;
•Bashkëpunon me departamentet e tjera brenda kompanise me qëllim të kordinimit të veprimeve per kampanjë sa ma efektive.

Shënime


Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimin e tyre në formë të CV-së me titull në subject:
Social Media Specialist në adresën elektronike:
[email protected]
Vetëm kandidatet e listës së ngushtë do të ftohen në intervistë!


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë