517 Punë aktive

100623 Punëkërkues

6274 Punëdhënës

Punëdhënës
ose
Punëkërkues


Mendimi juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Buletini Informativ

Ju lutem, plotësoni tabelën e mëposhtme që të mundësoni informimin me pozicionet e lira të punës, nëpërmjet buletinit informativ periodik.
Xhaferaj Kontabilitet

Xhaferaj Kontabilitet is an tax accounting service provider. We support the taxpayers to have the best experience with the tax authorities. We prepare all the required documents for the tax authorities according to the local law. Send your cv: [email protected]

INFORMACIONE KONTAKTI

--- Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë
Tirane, Shqipëri 09-07-2019 edhe 23 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Financier
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
09-07-2019
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Ne të Xhfareraj Kontabilitet jemi ngarkuar të asistojmë në procesin e rekrutimit për pozicionin Shef/e Finance, pranë një kompania prodhimi, e themeluar në vitin 1994 seli në Tiranë.

Detyrat

Ajo që do të kërkohet prej jush është si më poshtë:
- Të jeni përgjegjës për gjithë proceset financiare dhe fiskale të kompanisë
- Të menaxhoni, kontrolloni dhe mbikqyrni departamentin e Financës
- Të siguroni zbatimin rigoroz të procedurave financiare dhe legjislacionit fiskal
- Të bëni parashikimin e lëvizjeve monetare dhe monitoroni detyrimin e klienteve
- Të orientoni stafin e Departamentit të Financës në proceset e punës së tyre
- Të hulumtoni dhe analizoni mënyra për të ulur kostot dhe rritur të ardhurat
- Të përgatisni dhe ndiqni zbatimin e politikave financiare të kompanisë
- Të koordinoni përgatitjen e pasqyrave financiare & raporteve financiare
- Të kontrolloj miratimin dhe përpunimin e të ardhurave & shpenzimeve, mirëmbajtjen e llogarive
- Të kontrollojpërgatitjen e listës së pagave dhe pagesat e perfitimeve për stafin
- Të siguroni përputhshmërinë me standardet e pranuara të auditimit
- Të analizoni kontrollin e kostos dhe shpenzimet
- Të mbikqyrni përgatitjen e pasqyrave financiare, listepagesave, deklarimin e taksave
- Të mbikqyrni organizimin dhe përgatitjen e dokumentacionit financiar
- Të bëni komunikimin dhe koordinimin e punës me Institucionet e tatim taksave
- Të mbikqyrni manaxhimin e inventarit, aktiveve të qendrueshme
- Të analizoni të ardhurat dhe shpenzimet
- Të ndihmoni në koordinimin e të gjitha proceseve me palët e treta për cështjet financiare të shoqërisë.

Kualifikimet

- Të paktën 5 vjet eksperiencë financiare (preferohet eksperienca ne planifikim dhe buxhetim)
- Të paktën 2 vjet eksperiencë si drejtues në Departamentin e Financës
- Zotrim i mirë i përdorimit të paketes MS Office dhe progameve financiare (parapëlqehet Alpha Web)
- Njohuri të mira të gjuhës Angleze
- Aftësi të mira komunikimi
- Inciativë dhe aftësi për të punuar në grup
- Aftësi shumë të mira analitike
- Aftesi shumë të mira në menaxhimin dhe motivimin e stafit.

Shënime


Të interesuarit të nisin cv-në e tyre në adresën [email protected]


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë